Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 32!

Den här veckan händer det mycket bland planeterna. Det kan bli en fin men känslosam tid. Undvik att handla impulsivt, skriver Helena-Magdalena.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 32, 2020

Tiden 3 augusti – 9 augusti

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Jag hoppas att du har riktigt härliga sommardagar! Denna vecka börjar med en vacker fullmåne på 13:43 grader i Vattumannen kl: 17:59. Vi får hoppas på högtryck och klart väder så vi får njuta av Månens sken. Det är en fin vecka på planethimlen, i början av veckan är det liv och rörelse. Lite senare i veckan akktiveras en vacker Neptunus-energi som ger oss romantiska tankar och längtan efter att vara mer spirituella. Venus går in i det moderliga tecknet Kräftan och det är fina feminina energier som strömmar över oss.

 

Måndag 3 augusti

I dag strålar en vacker fullmåne över oss. Fullmånen är i Vattumannens tecken och det är en fin tid att reflektera över vad du blivit klar med sen nymånen i Vattumannen den 24 januari. Vattumannens energi gör att det är en bra dag för att skapa förändringar, kanske i ditt utseende eller med något som rör din hälsa. Merkurius, himlens budbärare och Saturnus, den stränga fadern möts i en opposition och det kan få dig att tänka om på olika sätt. Om du står inför en uppgift som känns lite betungande så fundera på hur du kan lösa det först, innan du eventuellt ändrar ställning. Du kan nås av goda nyheter, men undvik impulshandlingar.

 

Tisdag 4 augusti

Mars som ger oss energi och motivation möter Jupiter, i en tuff aspekt så var noga med att hålla fokus och inte agera på impuls. Venus möter samtidigt Saturnus i dag och det hjälper dig att fokusera.

 

Onsdag 5 augusti

I dag går himlens budbärare Merkurius in i Lejonet och där trivs han bra. Nu blir det mer fart och glöd i allt som har med kommunikation att göra under de kommande veckorna!

 

Torsdag 6 augusti

I dag möts Mars, motivation och drivkraft och Neptunus, vår andliga planet och det är en underbar dag för kreativitet och kärlek!

 

Fredag 7 augusti

I dag går Venus, vår feminina Gudinna in i Kräftan, den goda modern. Det gör att vi vill lägga mer fokus på vår familj, våra känslor, att vårda och hjälpa och på vår andlighet. Det är en fin känslosam aspekt som påverkar oss under flera veckor.

  

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.