Astroguidning vecka 46: Nu lugnar sig de kaotiska känslorna

Veckan som har varit innebar en mäktig fullmåne i Oxen med total förmörkelse. Då Uranus var i konjunktion med Månen så kan det ha bidragit med kaos, chock och förvirring på olika sätt, för Uranus står för för det och även för uppvaknande. Om inte annat så kan du ha känt många kaotiska känslor och i denna vecka klarnar dom.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 46, 2022

Tiden 14/11 – 20/11

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

I veckan som kommer så bjuder Universum på väldigt många gynnsamma, positiva och harmoniska transiter som vi kan se fram emot. Solen, Merkurius och Venus, som alla befinner sig i Skorpionen är personliga planeter, de skapar nu positiva transiter till de yttre planeterna Jupiter, Neptunus och Pluto. Så i veckan som kommer så får du insikter om vad som skett de senaste veckorna och vilka förändringar du vill göra nu.

Måndag 14/11

Inga transiter

 

Tisdag 15/11

I dag har vi flera positiva transiter på himlen; Solen, Merkurius och Venus, som alla befinner sig i Skorpionen, bildar fina transiter till Jupiter och Neptunus i Fiskarna och till Pluto i Stenbocken.

Solen, Skorpionen trigon Neptunus, Fiskarna 23*

Solen strålar i kapp med Neptunus och bidrar med stark intuition och andlighet. Du kan uppleva att du har lätt att känna in och att du är känsligare nu än vad du brukar. Neptunus bidrar med härliga drömmar och visioner om framtiden. Neptunus stärker även och plockar fram kreativa talanger så passa på att skapa, måla, spela eller lyssna på musik och att skriva.

Merkurius, Skorpionen sextil Pluto, Stenbocken 26*  

Merkurius bidrar till att det blir lättare att sätta ord på de känslor du har långt inom dig, de är starka och kraftfulla och andra lyssnar på dig. Intressen som astrologi, psykologi och andra djupa större ämnen kan locka fram din längtan efter att utforska mer av livets mysterier. Plutos energi bidrar till att kunna transformera och skapa det du önskar. Sätt ord på dina känslor.

Venus, Skorpionen trigon Jupiter, Fiskarna 29*  

Venus, harmonins och kärlekens Gudinna strålar också tillsammans med Jupiter, en av de absolut härligaste transiterna på året! Optimismen är stark och nu är det underbar kärlek i luften! Återigen så förstärks skapandets konst då Venus också är Gudinna för de sköna konsterna och om inte annat så passar det bra att unna dig något extra vackert klädesplagg eller annat du har längtat efter. Jupiter ökar inkomsterna och ger god tur i ekonomin.

 

Onsdag 16/11

Merkurius, Skorpionen trigon Jupiter, Fiskarna 29*

I dag är det Merkurius tur att stråla tillsammans med Jupiter, det är himlens budbärare som nu kommunicerar med himlens Guru, med Zeus, Gudarnas Gud i den grekiska mytologin. Koppla upp dig med ditt högre medvetande och fånga de insikter som kommer till dig nu! Dröm stora drömmar och skriv ner dom! Vart är du på väg i livet? I dag är det en perfekt dag att skriva ner det du längtar efter och drömmer om. Denna transit kan också bjuda på goda nyheter!

 

Torsdag 17/11

Merkurius in i Skytten

I dag lämnar Merkurius djupa, intuitiva Skorpionen där han har bidragit till att sätta ord på känslor du har inom dig, och går vidare in i eldiga Skytten. Skytten står för högre kunskap och livsfilosofer och en längtan efter att lära sig mer. Detta är också en bra transit för att skriva och att bli publicerad. Använd de kommande veckorna till att lära dig nya saker, till att skriva och till att planera in längre resor till andra länder och kulturer. Om du inte har möjlighet så kan du ta del av andra kulturer och länder genom litteratur och spännande serier.

 

Fredag 18/11

Solen, Skorpionen sextil Pluto, Stenbocken 27*

I dag är det Solens tur att laddas av Plutos mäktiga energier. Pluto är mäktig och ger stark vilja och drivkraft och den drivkraften kommer inifrån dig själv. Lyssna till din intuition och använd den målmedvetenhet du känner i dag. Denna transit höjer också attraktionen, så det är kärlek och passion i luften i dag.

 

Lördag 19/11

Mars, Tvillingarna kvadratur Neptunus, Fiskarna 23*

När Mars möter Neptunus i en spänd kvadratur så kan den ge dig en känsla av misstänksamhet, svartsjuka och att du är förd bakom ljuset på något sätt. Den kan göra att du tappar en del av din självkänsla och får låg energi och det tillsammans med Neptunus illusioner kan göra att du känner dig misstänksam och försiktig. Men, vänta tills denna transit lugnar ner sig lite så du inte agerar i affekt nu.

 

Söndag 20/11

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.