Astroguidning vecka 41: Nu är kärleksfulla energier på ingång

Planeterna bildar i huvudsak gynnsamma transiter i veckan som kommer och de flesta transiter sker i lufttecknen Vågen, Vattumannen och Tvillingarna. Så tankar, idéer och planer ser gynnsamma ut. Veckan avslutas med Venus och Saturnus vackra transit som är fin och gynnsam för kärlek!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 41, 2022

Tiden 10 – 16/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

I lördags vände Pluto direkt och då jag missade att få med det i förra veckans astroguidning så skriver jag det här. Mäktiga Pluto har gått retrograd sen 29 april i Stenbocken och nu sätter han fart framåt på himlavalvet igen på 26* i Stenbocken. När Pluto är retrograd så har det gett dig möjlighet att reflektera över din situation i livet, över om någon eller något har makt och kontroll över dig. Om du har kommit fram till att så är fallet så triggar mötet mellan Saturnus och Uranus dig till att förändra den situationen och skapa mer frihet i ditt liv nu.

Måndag 10/10

Inga transiter

 

Tisdag 11/10

Merkurius går in i Vågen

Nu går Merkurius in i Vågen och i Vågens luftiga energier trivs han bra. Luftens tecken kallas för de intellektuella tecknen och det gillar Merkurius som är kommunikationens planet. Veckorna som kommer höjer den mentala aktiveten. Efter Merkurius retrograd så klarnar tankarna och det är en perfekt tid för kommunikation.

 

Onsdag 12/10

Solen, Vågen trigon till Saturnus, Vattumannen (R) 19*

Merkurius, Vågen opposition Jupiter Väduren, 2* (3/9, 19/9, 12/10 och 29/10)

Mars, Tvillingarna kvadratur Neptunus, Fiskarna 23* (11/1, 12/10, 19/11 och 15/3) 

Solen och Saturnus bildar en trigon i lufttecknen Vågen och Vattumannen och det skapas en härlig energi för att nå dina långsiktiga mål. Det bidrar till resultat för tidigare ansträngningar och du kan lätt nå de mål du har satt upp. 

Merkurius och Jupiter blickar mot varandra rakt över zodiaken och bidrar till storslagna idéer och framtidsvisioner. Det är en härlig transit som pushar dig framåt, självförtroendet är på topp men kom ihåg att se över alla detaljer innan du tar på dig för mycket. Skriv ner dina planer eller berätta för någon som kan ifrågasätta det du berättar om på ett fint sätt då Jupiter expanderar saker och ting och det är lätt att ta sig vatten över huvudet!

Mars kvadratur till Neptunus gör att du kan känna dig ifrågasatt, så det jag skrev innan om att någon bör ifrågasätta dina planer kan få dig att reagera känslomässigt men samtidigt är det värdefullt så att du vet att dina planer framåt är rimliga.

De tre transiter som sker i dag kan verkligen få dig att ta nya steg i livet så använd dessa transiter på bästa sätt.

 

Torsdag 13/10

Inga transiter

 

Fredag 14/10

Venus, Vågen trigon Saturnus, Vattumannen 19*

I dag är det kärleksplaneten Venus tur att bilda trigon till Saturnus det skapar gynnsamma energier för relationer och för kärlek! Denna transit gör att kärlekspar kommer närmare varandra och ni kan känna de starka band som förenar er. Om du är singel kan du träffa en mycket betydelsefull person nu, det kan vara en person som är betydligt yngre eller äldre än du är. Med denna transit kan det ske möten mellan själsfränder och tvillingsjälar.

 

Lördag 15/10

Inga transiter

 

Söndag 16/10

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.