Astroguidning vecka 33: Passa på att köpa det du har längtat efter

Många härliga transiter väntar! Du kan få spännande insikter, kärleken spirar och kreativiteten flödar. Dessutom kan din ekonomi få en boost!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 33, 2022

Tiden 15/8 – 21/8

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Detta blir en riktigt härlig vecka för veckan som kommer så sker det flera härliga transiter! Merkurius och Uranus strålar samman och slår sina kloka huvuden ihop och bildar spännande tankar.

Venus och Jupiter möts i en underbar Trigon, vilket är en av de allra mest positiva transiterna som bildas på himlavalvet. Kärleksfulla energier strålar omkring oss alla nu.

Mars går vidare in i Tvillingarna och då kan kommer vända retrograd i Tvillingarna i oktober så innebär det att han kommer befinna sig i Tvillingarna ända till mars 2023!

 

Måndag 15/8

Inga transiter

 

Tisdag 16/8

Merkurius, Jungfrun trigon Uranus, Oxen 19*

I dag möts de härliga planeterna Merkurius och Uranus, som påverkar vårt sätt att tänka och kommunicera. Spännande nyheter, tankar och idéer styr dagen. I dag är du en mästare på att tänka utanför boxen. Skriv gärna ner de spännande idéer och insikter du får i dag och låt dom bli din to do list framåt. Tro på dig själv. 

 

Onsdag 17/8

Inga transiter

 

Torsdag 18/8

Venus, Lejonet trigon Jupiter (Rx), Väduren 8*

I dag bildas ännu en underbar transit, en positiv trigon mellan Venus och Jupiter i eldiga Lejonet och Väduren. Detta är en av de mest positiva transiterna, framför allt vad det gäller kärlek! Energierna är så positiva och gynnar varje relation på ett positivt sätt. Som alltid med Venus så gynnas även de sköna konsterna, i Lejonet ökar kreativiteten så skapa av hjärtats lust. Även ekonomin gynnas av denna transit, nu kanske du kan passa på att köpa det du har längtat efter!

 

Fredag 19/8

Inga transiter

 

Lördag 20/8

Mars går in i Tvillingarna

Eldiga Mars (Vädurens härskare) går nu in i luftiga Tvillingarna och här kommer han trivas väldigt bra. Mars kommer befinna sig i Tvillingarna resten av året för den 30/10 går Mars retrograd på 26* Tvillingarna och backar tillbaka ända till 8* Tvillingarna tills han vänder framåt den 12/1 2023 och befinner sig i Tvillingarna ända till 25/3 2023!

Mars är passionerad, driven och vill framåt och i Tvillingarna som är ett socialt, föränderligt lufttecken så kommer han till sin rätt. Detta ger en boost för det sociala livet, för kvicka samtal och att hitta sin drivkraft. Du blir mer extrovert och framåt med Mars i Tvillingarna. Under november och december då Mars är retrograd kan du verkligen satsa på att ladda den energi du behöver för att sätta nya mål i verket.

 

Söndag 21/8

Merkurius, Jungfrun opposition Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

När Merkurius möter Neptunus så är det som att du har svårt att se klart på saker och ting. Neptunus är illusionernas planet och det skapar förvirring. Antingen kan det vara så att du ser saker och ting så som du vill att de ska vara eller att någon påverkar dig så du blir förvirrad. Tänk att du ska se igenom illusionerna nu. I dag är det ju söndag så det passar perfekt att läsa en bra bok eller ägna dig åt att skriva för fantasin är lysande i dag.

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.