Astroguidning vecka 31: Det här kan vara en av årets bästa veckor

Veckan bjuder på fantastiska transiter och är en av årets absoluta toppveckor. Solen möter Jupiter i en trigon och det är en av årets lyckligaste dagar!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 31, 2022

Tiden 1/8 – 7/8

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Välkommen vackra augusti!

Himlens kärlekspar Venus och Mars möts i en härlig sextil, Venus möter även Uranus i en sextil och dessutom möts Venus och Neptunus i en vacker trigon så kärleken ser oerhört fin ut i veckan! Spännande möten kan ske och kärleken kan slå till!

 

 

Måndag 1/8

Solen, Lejonet trigon Jupiter (Rx) Väduren 9*

I dag möts Solen och Jupiter i en stor härlig trigon i de båda eldtecknen Lejonet och Väduren! Denna transit är den allra mest lyckosamma av alla transiter och det gör att de dagar de möts kallas för den lyckligaste dagen på året! Optimismen är på topp, lyckan strålar mot dig och du har ett underbart flöde i allt du gör nu! Så sikta mot stjärnorna och fånga dagen!

 

Tisdag 2/8

Mars konjunktion Uranus 19* Oxen

Denna transit får dig att vilja bryta dig loss ur allt som begränsar dig. Precis som kvadraturerna i förra veckan, och nu har du flödet av Solen och Jupiter så bestäm dig för hur du vill förändra ditt liv. Men rusa inte åstad direkt, utan skriv ner dina tankar och gör en planering, för i dag finns det en risk att agera impulsivt och utan eftertanke. Stanna upp lite.

Venus, Kräftan sextil Uranus, Oxen 19*

I dag bildar även Venus en transit till Uranus, en positiv sextil. Så nu är det spännande möten och kärlek i luften! Att möta nya människor gynnas av denna transit och du kan dras till människor som är annorlunda på olika sätt. Kärleksmöten kan uppstå och Amors pilar kan träffa dig. Om du är i en relation så får den en ny, härlig glöd.

Det är också en underbar dag att vara kreativ på. Du kan även få pengar som du inte har räknat med.

 

Onsdag 3/8

Venus, Kräftan sextil Mars, Oxen 19*

I dag möts himlens kärlekspar i en vacker och gynnsam sextil! Kärleken är på topp och om du är singel så är detta en perfekt dag för att gå på dejt. Om du är i en relation så blomstrar den nu, så passa på att ta en kväll på tu man hand. Kärleken är lättsam, lekfull och passionerad.

 

Torsdag 4/8

Merkurius går in i Jungfrun

Nu går Merkurius vidare in i ett av de tecken han styr, Jungfrun (det andra tecknet som Merkurius styr över är Tvillingarna). Så nu är Merkurius på hemmaplan och han trivs bra här i jordiga Jungfruns tecken. Du visar din omtänksamhet till människor du bryr dig om. Det passar bra att återknyta kontakten med människor du bryr dig om. Om du tycker om att skriva så passar kommande veckor väldigt bra för just det.

 

Fredag 5/8

Inga transiter

 

Lördag 6/8

Inga transiter

 

Söndag 7/8

Mars, Oxen kvadratur Saturnus (Rx), Vattumannen 22*

Här har vi ännu en av sommarens kvadraturer, denna gång mellan Mars som styr din drivkraft och motivation och Saturnus som vill att du ska ta ansvar. Så återigen kan du få en känsla av att du sitter fast i olika åtagande. När Mars är med på ett hörn så är det bra att du tar det lugnt. Mars kan få dig att brusa upp för att du vill frigöra dig, men agera inte i affekt utan låt saker och ting bedarra istället, just nu. Saturnus bidar till att göra långsiktiga planer istället för att slänga allt överbord.

Venus, Kräftan trigon Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

Här kommer ännu en oerhört lyckosam transit när Venus möter Neptunus i en vacker transit. Det är en väldigt fin aspekt för kärlek! Det är också en väldigt fin aspekt för att skapa, framför allt för att sjunga men även för att måla, skriva, designa olika saker. Det är en bra dag att göra världen till en vackrare plats.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.