Astroguidning vecka 25: Då kan du få spännande nyheter

Midsommarveckan står för dörren och erbjuder årets längsta dag och en underbar midsommarhelg. Nu kan du göra världen till en vackrare plats!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 25, 2022

Tiden 20/6 – 26/6

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Sommarsolståndet infaller på tisdagen och bjuder på årets längsta dag och kortaste natt. Vi har många härliga transiter att se fram emot så njut av midsommaren!

 

Måndag 20/6

Merkurius, Tvillingarna sextil Jupiter Väduren 6*

Merkurius, himlens budbärare, möter Jupiter, himlens guru, och det blir härliga och positiva energier. Härliga nyheter är att vänta! Det är också gynnsamt att sätta ord på dina drömmar och visioner om framtiden i dag. Skriv en livsvision och sikta mot stjärnorna!

 

Tisdag 21/6

Solen gör entré i Kräftan

I dag är det sommarsolstånd och solen går härmed in i Kräftan. Kräftans vackra feminina energier, den goda modern, strömmar nu över oss i flera veckor. Kräftan står för hem och familj så det passar verkligen bra att träffa dina nära och kära under kommande veckor. Att göra fint hemma och pyssla i trädgårdar och på balkonger är rena njutningen och också meditativt. Det är fina veckor för att komma i kapp dig och att få reflektera över livet nu.

Venus, Oxen trigon Pluto (retrograd), Stenbocken 28*

I dag möter Venus Pluto i en vacker trigon. Venus är i Oxen och skapar en sinnlig och sensitiv energi och i mötet med Pluto så skapas det härliga kärleksvibbar nu och passion och djupa känslor uppstår. Venus står också för de sköna konsterna och det är en underbar tid för skapande då Pluto bidrar med djupa känslor som kommer igenom i det du skapar. Måla, skriv, sjung, skapa en vacker trädgård eller hur du nu vill göra världen till en vackrare plats. Kärleken till Moder Jord är stark nu så odla och plantera och låt det blomstra.


Onsdag 22/6

Inga transiter

 

Torsdag 23/6

Venus gör entré i Tvillingarna

Nu har Venus laddat energi hemma i ett av sina egna tecken, Oxen, under några veckor (Venus andra tecken är Vågen). Nu går Venus vidare in i livsnjutande och sociala Tvillingarna. Kärlek, flirt och en underbar känsla av lätthet uppstår med Venus i Tvillingarna. Det skapas härliga energier till att umgås och vara social de kommande veckorna. Du som tycker om att skriva, passa på nu, för nu flödar orden på ett fantastiskt sätt. Sätt ord på dina känslor, du har lätt att uttrycka dig nu.

 

Fredag 24/6 Midsommarafton

Inga transiter

 

Lördag 25/6 Midsommardagen

Inga transiter

 

Söndag 26/6

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.