Lär känna tjejerna från Oh La Moon!

Josefin Dahlberg lämnade modevärlden och sitt missbruk för att söka svaren inom sig. Nu vill hon hjälpa andra unga tjejer att med andlighet och tron på något större, hitta en vardag där välmående står i centrum. Idag driver hon ”Oh La Moon” som både är en webbshop och ett kvinnligt community. Här får du lära känna tjejerna bakom det växande företaget!

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Sofie Wiberg, Oh La Moon

Josefin Dahlberg, ägare av Oh La Moon

Bästa ritualen: Min morgonritual, jag startar dagen med att landa i mig själv (istället för att skrolla på Instagram som jag tidigare gjorde). Under min ritual mediterar jag, skriver tacksamhetslista och drar ”dagens kort”.

Bästa kristallen: Rosa kalcit som är den ultimata ”self love”-kristallen och eftersom kärleken till sig själv är grunden till allt så är det min viktigaste kristall.

En manifestation som slagit in: Min partner, mitt drömkontor och mitt boende för att nämna några få, älskar att manifestera!

En andlig upplevelse som berörde mig: När min pappa gick bort, det var den största andliga upplevelsen jag varit med om.

Andlighet för mig: Att vara i kontakt med och leva i synk med mitt inre och med universum.


Olivia Robertsdotter, redaktör och butikschef

Bästa ritualen: Morgonritual.

Bästa kristallen: Malakit, den är så snygg och passar i alla lägen.

En manifestation som slagit in: Min drömlägenhet med tillhörande drömbalkong!

En andlig upplevelse som berörde mig: Förut var jag livrädd för ormar men sen kom det fram att orm var mitt ”spirit animal” så varje gång jag stöter på en orm ute i naturen blir jag nu inte rädd utan superglad. Jag tar det som ett tecken från universum att jag är på rätt väg i livet.

Andlighet för mig: Andlighet för mig är ett lite roligare och härligare sätt att leva. Om man ständigt är på jakt efter sifferkombinationer, spirit-animals och har med sig sina kristaller för att nå sina drömmar blir livet lite härligare. Jag litar till 100 procent på att ”the universe has my back”. Jag tror att en stor del av pressen och stressen vi har i dagens samhälle försvinner om man litar på att universum har en plan och att det kommer bli exakt som det är tänkt i slutändan.


Sofie Wiberg, content-anvarig

Bästa ritualen: Jag älskar ”let go”-ritualer för att det är ett väldigt kraftfullt sätt att släppa taget om jobbiga känslor eller andra saker som kan blockera oss. Skriv ner det du vill släppa taget om på ett papper och elda sedan upp det (var försiktig!) samtidigt som du visualiserar hur dina blockeringar försvinner. Det funkar varje gång och jag mår alltid så mycket bättre efteråt.

Bästa kristallen: Citrin! Den hjälper mig att stärka min ”inner power” och att tro på mig själv.

En manifestation som slagit in: Jag manifesterade min drömlägenhet med hjälp av framgångskristallen grön aventurin förra sommaren.

En andlig upplevelse som berörde mig: Jag älskar att manifestera både stora och små saker i vardagen och det är alltid lika häftigt när exakt det man manifesterat dyker upp framför ögonen på en. Jag har manifesterat allt från resor och pengar till min drömlägenhet och partners.

Andlighet för mig: Andlighet och spiritualitet har varit en del av mitt liv sedan jag var liten och idag är hela mitt liv byggt på den spirituella livsstilen. När jag började meditera och lyssna inåt, leva med mina kristaller, göra ritualer och lita på universum, började jag också må så mycket bättre, älska mig själv och mitt liv!


Elin Kolvik, webbshop- & kundtjänstansvarig

Bästa ritualen: Jag älskar fullmåneritualer. Tända rökelser och ljus, sätta mig avskilt och meditera. Skriva i mitt anteckningsblock och skriva ned det jag vill släppa taget om på en lapp som jag sedan eldar upp. Bästa känslan!

Bästa kristallen: Svårt! Det är så olika från dag till dag. Återkommande favoriten är selenit.

En manifestation som slagit in: Mitt jobb på Oh La Moon!

En andlig upplevelse som berörde mig: När jag på riktigt insåg att kärleken är oändlig och att den finns i mig.

Andlighet för mig: Att känna mig upplyft och att lyfta andra genom universum.

 

Vill du ser mer av Oh La Moon? Besök deras hemsida här!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.