Bli bättre på att förstå ditt djur: 6 tips från en djurkommunikatör

Anna Strandlind är mediet och friskvårdsinstruktören som har djuren extra nära hjärtat. Sedan barnsben har hon kommunicerat med både vilda och tama djur. Anna brinner för att hjälpa djurägare förstå sina husdjur bättre med hjälp av djurkommunikation!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Annas 6 bästa tips för en lyckad djurkommunikation


1. Alla djur har en stark intuition, en instinkt. De är otroligt observanta. Det ligger i alla djurs natur för att kunna överleva ute i det vilda.

2. Djur lyssnar på en trygg, lugn, positiv och närvarande ledare som visar med tydliga signaler vad den vill.

3. Djur känner in din energi snabbare än vad du känner in deras. De känner in vilket humör du är på och vad du sänder ut för energi i röst, kroppsspråk och känsla.

4. Dina inre bilder, känslor och tankar är otroligt viktiga, annars blir det dubbla budskap för djuret. Om du har en känsla att ditt djur inte klarar av vissa saker som du ber om, eller att du inte litar på djuret så sänder du ut detta i din telepatiska kommunikation.

5. Bildkommunikation är djurens starka språk. Tro på ditt djurs förmåga, känn det i hela din kropp , visualisera och sänd ut det, så kommer du att se resultat.

6. Glöm inte glädjen! Ha roligt med ditt djur!

Är du nyfiken på att lära dig mer?

Gå Annas webbkurs i djurkommunikation!

Vill du få hjälp med att förstå ditt djur?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla:

djurkommunikation@tidningennara.se.

Skicka brev till:

Djurkommunikation

Story House Egmont

Tidningen Nära

205 07 Malmö.

Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Vill du bli ännu bättre på att kommunicera med djur? Gå Annas djurkommunikationskurs

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.