Vanliga frågor om Andra sidan

Om vi ska tro alla som någon gång haft en nära döden-upplevelse så är Andra sidan en vacker plats som strålar av ljus och kärlek. Även medier som är i ständig kontakt med Andra sidan vittnar om detsamma. Här ger Nära dig svar på några vanliga frågor!

Text: Madeleine Walles
Foto: Shutterstock

Har mina nära och kära det bra nu? 

De flesta hittar över till Andra sidan utan problem och när de väl passerat det magiska vita ljuset i tunneln och kommit in i himmelriket, befrias de från sina mänskliga bekymmer och smärtor och fylls istället av enorm känsla av kärlek och lycka.

Finns våra husdjur på Andra sidan?

Visst! Även djuren kommer till himlen och det gäller alla djur som finns, inte bara husdjuren som levt som våra familjemedlemmar. På Andra sidan är djuren mer självständiga och lever inte nära sin familj på samma sätt som på jorden. Men de ger oss gärna signaler om att de finns i vår närhet.

Hur känner jag av kontakt från Andra sidan?

Du kan känna en kall vind som sveper in, trots att alla fönster och dörrar är stängda. Kanske känner du en doft som du känner igen, från farmors parfym eller morfars piptobak. Du kan få en vänlig smekning på kinden eller uppleva att elektroniken beter sig märkligt. Även i drömmen kan de komma från Andra sidan och du upplever ett högst verkligt möte med en avliden vän eller släkting.

Väntar de på mig på Andra sidan?

Våra döda vänner och släktingar saknar oss precis lika mycket som vi saknar dem och de längtar efter att få se oss igen. Det är alltid någon som väntar på dig när det är dags att gå över, det kan vara både människor och djur.

  

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.