Så lång tid kan det ta för en spådom att slå in: Benny Rosenqvist svarar

Ja, hur lång tid dröjer det innan allt det som ett medium sett ska hända, verkligen sker? Svaret från Benny Rosenqvist är svävande – det kan ske inom ett par timmar, eller dröja 35 år. Benny vet inte själv. Men en signal får han, när en spådom ska slå in väldigt snart!

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

En kompis sa till mig härförleden: ”Om jag hade vetat att det skulle ta så lång tid innan jag träffade min stora kärlek och spådomen slog in, hade jag gett upp direkt. Men allt stämde precis som du sagt, det blev hon och jag och vi gifte oss barfota på stranden. Fast det dröjde 23 år!”

Saker som jag ser ska hända, kan ligga väldigt långt fram i tiden. Vissa klienter tror att allt de får höra vid en sittning, ska ske inom en månad. De ringer och är besvikna över att ”ingenting har hänt”. Andra klienter berättar att det jag har spått inträffat efter tre veckor. Ibland till och med redan efter ett par timmar! Men andevärlden har ingen tid, vi människor ska utvecklas för att bli redo för det som ska hända. När vi lärt oss, då kan det ske. Allt har ett syfte och vi växer med vår utveckling.

Dessutom kan det vara så att när en spådom slår in, blir det på ett annat sätt än du tänkt dig. Du får kanske en bild av det jag berättar. När du sedan ser tillbaka inser du att spådomen faktiskt redan har hänt, men det blev på ett annat sätt än du hade föreställt dig. Så var öppen för det!

Andevärlden har svårt att uppfatta tid

Tidpunkter är alltså något som gänget på Andra sidan har svårt att ge mig. Jag säger ingenting om tid till de klienter som kommer till mig, för det är lätt att lägga in en värdering då. Jag berättar vad som ska hända och kan ibland se att det då är kallt ute, att det är löv på marken eller vårblommor. Jag kan få till mig en bild av en årstid.

Budskapen från Andra sidan kan manifestera på många sätt

Jag sa till en kvinna att det skulle vara kallt när hon träffade en man. Det visade sig senare att de möttes vid frysboxen i en butik! En annan klient fick veta att hon skulle möta en man och jag såg vårblommor. De träffades vid krukor med penséer utanför ett hotell, och inte alls när vårblommorna lyste i rabatterna. Så ibland stämmer inte bilderna riktigt med tiden. Men här gäller det som sagt att vara öppen och skapa sig flera olika bilder.

Flera spådomar kan slå in samtidigt

Saker har sitt sammanhang, och ofta hamnar vi i ett flöde. Då kan flera spådomar slå in samtidigt. Vissa saker hör ihop, du kanske ska få ett nytt jobb och där träffar du en man. Eller du ska flytta, och i den nya grannen finner du den vän du ska möta. Ofta när vi gör saker i livet så händer också andra saker. När vi öppnar en dörr, öppnas ofta fler.

Jag brukar säga att ju fler detaljer jag ser vid en sittning, ju tydligare bilden är, desto närmare är det i tid att spådomen ska slå in. Det är som en kameralins. Det som är långt borta tidsmässigt blir mer suddigt. Så om du är hos mig som klient och jag berättar mycket och väldigt detaljerat om en person du ska träffa, då ligger händelsen inte alltför långt fram i tiden. Det kan vara bra att komma ihåg.

Du kan inte missa din soulmate

Vissa frågar mig: ”Men tänk om jag missar den här personen då?” Mitt svar på den frågan är alltid att i så fall var mötet inte livsavgörande. Om det är din ”soulmate” eller den du har karma med, då missar du inte den personen. Det kan du vara säker på! Och skulle du missa den en gång, får du fler chanser. Vissa blir så rädda när mötet äntligen sker och påverkas av så starka känslor, att de springer sin väg. Men är det rätt person du mött, då springer den efter.

Under hela mitt liv som medium, och jag har hållit på sedan jag var 15 år, har jag fått höra från mina klienter hur exakt det jag spått stämmer. Ibland protesterar mina klienter, de tycker att det verkar orimligt att det jag berättar någonsin ska kunna hända. Men det visar sig oftast att det gör det ändå till slut. Jag minns kvinnan som när hon fick höra att hon skulle leva med en utländsk man, absolut inte trodde på det. Hon blev så småningom kär i en engelsman som stämde in exakt på min beskrivning!

Ibland säger andevärlden att saker ska ske, för att vi ska bli vaksamma. Om du till exempel får höra att du ska bryta ett ben, kan det ge dig signalen om att vara extra försiktig. Vi kan få information för att få chansen att undvika vissa saker. Andevärlden visar oss att det kan hända, men om du är observant så kan du alltså undvika det negativa.

För vi kan ändra på saker i livsplanen, allt är inte skrivet i bläck. Vissa saker du får höra kan vara ett varsel från andevärlden och då kan du sudda. Då väljer du en annan väg. Du ska lyssna, vara öppen för vad som sägs och vara medveten om att det ibland blir på ett annat sätt än du tror.

Och ge inte upp! Ofta är det just då, när vi nästan tappat tron, som det händer. Det är då du möter den stora kärleken. Men kom ihåg att du kan inte bara sitta och vänta under tiden. Du ska leva! Bara för att jag har sagt att du ska träffa drömmannen, så trillar han inte ner från ett moln på himlen.

Benny Rosenqvist: Jag har väntat på kärleken i 35 år

Själv har jag blivit spådd av olika medier över hela världen om den person jag ska möta som är min stora kärlek. Alla har beskrivit honom på samma sätt, med det ovanliga halsbandet han bär, hans mörka och lockiga hår, de långa pianofingrarna och de grönbruna ögonen. Detta har jag hört i 35 år, ännu har jag inte mött honom. Men jag har inte gett upp, jag väntar fortfarande. Är tålmodig, men samtidigt öppen för andra saker under tiden. Jag är öppen för kärlek från andra, även om jag vet att det kommer en som är den största!

Så ha tålamod. Släpp taget ibland och låt saker ske när de ska ske. Var inte alltför fixerad vid det du hört när du blivit spådd. Det kan hända inom två timmar, eller dröja 35 år.

Läs mer från Benny Rosenqvist:

Andra sidan är en skola mellan liven

Så vet du om det är äkta kärlek

Det spökar i mitt hus – allra mest i kylskåpet

Se vad vi mer har skrivit om andlighet och medier

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.