Pierre svarar: Glädje och skratt måste infinna sig varje dag

I varje nummer av Nära svarar mediet Pierre Hesselbrandt på läsarfrågor som kommer in till redaktionen. Gunilla fick svar på sin fråga i Nära nr 10, 2020, och kunde bekräfta flera av detaljerna i Pierres svar.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Gunillas första brev till Pierre:

Hej Pierre!

Jag skulle bli jätteglad om jag kan få ett budskap från min mamma. Känner att hon finns hos mig men hade hoppats på mer. All kärlek till dig.

Kram Gunilla S

Pierres svar i Nära nr 10, 2020:

Hej Gunilla!

Jag mediterar och får in en go, busig tant med glasögon, färgglad halsduk och lila glasögon. Kanske lyssnar hon till namnet Birgit men sedan skojar hon om hoppsan Kerstin. Och sedan något om Hoby och österut.

Hon har även hand om en hund på Andra sidan. Den liknar en jack russel. Hon pratar något om en Volvo V40 men det förstår jag inte vad som menas.

Hon älskar dig och menar på att glädje och skratt måste infinna sig varje dag. Sen tonar hon ut igen. Hoppas du kan förstå något av detta, mejla i så fall Nära.

Bästa hälnsingar Pierre

Gunillas återkoppling i Nära nr 1, 2021:

Hej Pierre!

Döm om min förvåning när jag läser Fråga Pierre i nr 10 2020. Insändaren med rubriken: Har mamma ett budskap? Det är jag som var avsändaren. Min mamma hette Birgit, ett namn som hon inte gillade, och mitt andranamn är Kerstin. Hon föddes i Skillinge som ligger granne med Östra Hoby och det ligger på Österlen.

Hon bar lila glasögon och hade oftast färgglada scarfar och halsdukar. Hon var även rolig och busig.

Hunden hon passar, som hon även passade när hon var i livet, är min dansk-svenska gårdshund som liknar en jack russel. Min man har en Volvo V40! Du ser allt du svarade passar in och så länge hon levde höll vi på med det andliga och hon tittade alltid på ”Det okända”. Hon upplevde också mycket själv. Jag har så många gånger sagt till henne att hon ska visa sig mer för mig och detta tar jag som att hon har ett finger med här. Tack!

All kärlek till dig.

Kramar Gunilla Sandberg

 

Har du också en fråga till Pierre?

Fråga Pierre om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Egmont Publishing, 205 07 Malmö.

Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se

Försök hålla din fråga kort.
Mer information om Pierre finns på: allroundspirit.com

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.