Pierre Hesselbrandt: Boka in lugn och ro!

Maria är både högkänslig och medial. Hon vänder sig till Pierre Hesselbrandt för att få vägledning kring sin fortsatta utveckling.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Hej Pierre!

Jag är högkänslig och har även fått veta att jag är medial. Jag har äntligen börjat landa i detta men känner att jag behöver vägledning i hur jag ska gå vidare i min mediala utveckling.
Kram Maria B

Pierre svarar:

Hej Maria!

Att vara högkänslig är inte alltid det lättaste. Är man dessutom medial kan det vara klurigt att få energin att räcka till. Det gäller att omstrukturera en del och lära dig handskas med detta. Tänk på vilka miljöer du vistas i och ha en backup-plan. Om du utsätter dig för energikrävande situationer, boka då tid för lugn och ro efteråt. Det gäller att hitta din livsstil. Ha folk kring dig som accepterar dig som du är. För ytterligare insikt och utveckling rekommenderar jag Näras webbkurser samt min nya bok Medial insikt som du hittar på dintidning.se
Kram Pierre

 

Vill du också ställa en fråga till Pierre?

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 


Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.