Näras medium ger svar: Varför stannar min mediala utveckling?

Nina undrar hur hon ska kunna komma vidare och utvecklas i sin medialitet. Pierre Hesselbrandt ger henne några goda råd!

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Hej Pierre! Det känns som jag inte riktigt kommer vidare i min medialitet. Det var en fantastisk tid av fina upplevelser och jag fick känna att jag verkligen hjälpte några under seans och personliga möten under utvecklingsfasen. Men nu har jag stått still och inte kunnat fortsätta på grund av jobb och mycket runt mig. Kommer jag kunna fortsätta gå kurser eller växa medialt på egen hand? Tack på förhand <3
Nina

Pierre svarar:
Hej Nina. Det är inget ovanligt att man känner sig mycket medial en tid och får till sig mycket matnyttigt, samt har ett bra flow för att hjälpa. Men att sedan sakta in och typ känna att det står still i utvecklingen. Vad kan det bero på? Jo, ofta är det för att man har för mycket annat omkring sig, och stress. Samt att andevärlden inväntar steg 2. Och steg 2 kan vara att man tar tag i den andra delen av sin ryggsäck, för annars kan inte den mediala utvecklingen i del 2 få fritt flöde. Det är just därför jag har kuser i personlig och medial utveckling, då detta behöver gå hand i hand. Så mitt råd til dig är: Stressa mindre och kika på någon fortsättningskurs där du både får inspiration och värdefull, utökad insikt om dig själv och din framtida fortsatta utveckling. Lycka till!
Kram Pierre

 

Ställ en fråga till Pierre Hesselbrandt du också!

Mejla: pierre@tidningennara.se. Döp mejlet till "Fråga till Pierre".
Observera: Till denna e-postadress kan du endast skicka frågor till den andlige profilen som vi får lov att publicera i tidningen Nära. Frågan kan även komma att publiceras på hemsidan. Vi kan inte garantera att alla som skriver frågor kommer med. Det kan också dröja innan din fråga publiceras. Nära-redaktionen hantererar inkorgen, inte den andlige personen. 

På hemsidan visas endast ett fåtal frågor och svar. Alla frågor som besvaras publiceras i tidningen Nära. 

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.