Näras medium ger svar: Din dotter är medial

En bekymrad mamma vänder sig till Benny för att hennes 12-åriga dotter har svårt att hantera att hon känner av så mycket från andra. Läs Bennys svar till mamman!

Foto: Shutterstock

Hej Benny! Jag har en dotter på 12 år som alltid varit väldigt känslig och mottaglig. Hon lider av ångest som drastiskt ökar när hon känner saker. Jag får känslan av att hon är lite som en magnet till allt. Detta har hon svårt att hantera. Kan man lära henne att stänga ner eller hantera det hela på något vis? Vart vänder man sig? Jag vill hjälpa henne men har ingen kunskap.
Bekymrad mamma


Benny svarar:
– Din dotter är översensibel, medial och kännande. Hon tar in både döda och levandes energier, så det är viktigt att hon lär sig att stänga av. Medialitet kan hon utveckla genom utbildning och sensitivitet via meditation. Jag har gjort en webbkurs som du kan hitta via Näras hemsida, där kan hon lära sig stänga av för att vara i fred. Din dotter är själsligt äldre eftersom hon kommit så långt. Det är en begåvning hon har. Hon kommer att hjälpa många, men just nu bör hon stänga av för att kunna vara barn och ungdom. Sen kan hon öppna när hon känner sin mogen igen. Det är slitsamt för en 12-åring att känna så mycket. Jag själv stängde av när jag var mellan 12 och 15 år.
Kram Benny

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.