Ewa Olsson siar om 2022: Ett riktigt kvinnoår!

Politiska förändringar, kvinnor som följer sina hjärtan och historiska upptäckter är vad Ewa Olsson får till sig när hon siar om 2022.

Text: Ewa Olsson
Foto: Getty Images

Vad kan vi förvänta oss av 2022?

Det kommer bli politiska förändringar i många länder under året, både positiva och negativa. Det sker flera demonstrationer i världen som handlar om sanningar och frihetsval för vår mänsklighet. Allt fler kvinnor kliver fram och visar sig i rampljuset på många olika sätt med sin styrka och intelligens.

Det är ett riktigt kvinnoår! Det är också många som följer sitt hjärta och vågar stå upp för sig själva och känner efter vad som är rätt i deras liv, därav många separationer. Men det handlar också om att följa sitt hjärta och om själsliga val i livet som resulterar i något positivt.

Det är en man som suttit i fängelse utomlands i många år som kommer att släppas fri och återvända till Sverige. Det kommer också hittas en gammal gravplats från vikingatiden som missats.

I Sverige kommer nya lagar som är i positiv anda för både djur och för situationer som gäller våra barn. Vi kommer också att värna mer om vår natur och det kommer hittas nya arter vilket är ett sätt för vår jord att reproduceras.

Det kommer att vara många som vill ut på landsbygden, som till exempel Norrland. Man vill flytta till skogen och lära sig leva av naturen och ta hand om de resurser som finns.

Ewa Olsson, medium

 

Läs även vad våra övriga profiler har att säga om det kommande året:

Benny Rosenqvist siar om 2022: Det här är kvinnornas tid

Anna-Lena Vikström siar om 2022: Kasta dig in i möjligheternas år

Jai Thornell siar om 2022: Ta hand om ditt välmående

Pierre Hesselbrandt siar om 2022: Det går sakta framåt

Anna Strandlind siar om 2022: Jag ser en god förändring

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt siar om 2022: De gamla strukturerna kommer ersättas

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.