Benny Rosenqvist: Medial utveckling kommer stegvis

Cissi är intresserad av reikihealing men är osäker på om det är något hon bör gå vidare med. Hon ber mediet Benny Rosenqvist om råd.

Text: Benny Rosenqvist
Foto: TT

Cissi frågar:

Hej Benny!

Sedan flera år tillbaka har jag pysslat med reikihealing, mest för min egen del. Skickar då och då till nära och kära. Är osäker på om detta är rätt för mig eller om jag ska satsa på något annat? Har alltid trott på det mediala/övernaturliga men upplever inte så mycket själv. Ljus och kärlek till dig!

Cissi

Benny svarar:

Det är en fantastisk gåva att kunna ge healing, så bara fortsätt för du är på rätt väg. Vi är i olika utvecklingsfaser när vi jobbar medialt eller med healing, allt kommer inte på en gång. När jag själv började ge healing kände jag inte jag mycket heller, men de som jag healade upplevde mycket och fick hjälp. Sedan plötsligt hände saker i mina händer och det transporterades energier genom min kropp. Jag fick till mig var det behövdes healing, men först efter att jag jobbat flera år med healing. Att kunna hjälpa är en fantastisk gåva. Du kommer att kanalisera budskap och uppleva fler andliga saker.

Kram Benny

 

Vill du också ställa en fråga till Benny?

Du kan fråga Benny om andlighet, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Skriv till:

Tidningen Nära, ”Fråga Benny”
Story House Egmont
205 07 Malmö

Du kan också mejla till benny@tidningennara.se

Mer information om Benny finns på: www.bennyrosenqvist.se

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.