Annas djurkommunikation: Tito har ett ungt sinne!

Anna brinner för att hjälpa djurägare förstå sina husdjur bättre med hjälp av djurkommunikation! Annelie skickade in en bild på sin hund Tito. Anna berättar vad hon får till sig.

Text: Anna Strandlind

De första orden som kom upp var: ”Ge inte upp” Det var inte Tito som sa det utan ärkeängel Ariel. När jag får till mig det har oftast ägaren känt en oro för att förlora sitt djur eller är allmänt orolig för hur det kommer gå. Jag får in att Tito har värk eller är öm i benen, framför allt i bakbenen.

Han är en glad, busig och positiv själ trots sin ålder. Jag upplever att hans unga sinne ”krockar” lite med hans ålder och detta går inte alltid ihop med hans fysiska kropp. Han gillar inte hanhundar, det hände något när han var liten, men han är väldigt tydlig med att han älskar tikar! Jag blir full av skratt! Tito berättar om alla tikar han leker med vid vattnet och hur han älskar vatten, han vill bada även nu men får inte det, hihi! Denna plats visar han mig flera gånger och han vill dit så mycket som möjligt.

Tito älskar sin matte Annelie och de ger varandra healing. Jag får till mig att han varit i hundstall eller blivit omplacerad tidigare. Det var änglarna som förde dem samman. Tito berättar att Annelie har stort tålamod med honom. Han vill egentligen inte bli så stark ibland när han rycker till i kopplet. Han skäms lite för det eftersom matte har ont i sina leder och sin kropp.

Jag upplever att Tito är lite öm i magen och ”körig” men har inte alltid varit det. Det beror på något han äter, jag får till mig specialkost eller något för att förbättra magen.
Han berättar om en speciell tik som han saknar att leka med och en man som han tycker jättemycket om men inte träffat på ett tag. Känns som en äldre man. Tito är lite öm i kroppen men hans vilja och glada personlighet gör att han ändå mår gott. Njut av din hund! Du gör allt för Tito. Kram på dig!

Matte Annelie svarar:

Det stämmer att han har ont i sina leder och bakben. Han äter mediciner för det och blir då körig i magen. Han får specialkost men jag ska ta upp detta med medicinen igen hos veterinären. Jag har också ont i mina leder och har en sjukdom, så det är sant.

Han är som en valp emellanåt trots sin ålder så det är ingen tvekan om att du pratar om Tito! Han förstår inte alltid värken som kommer när han busar med dessa tikar du nämner. På platsen vid vattnet är vi på helgerna och de brukar leka där. Han ska inte bada mer för sina leder, däremot simtränar han inomhus för att bibehålla musklerna.

Tito har varit på ett hundstall innan plus flera omplaceringar, så det stämmer. Jag har hört att han blev biten, så något har hänt med hanhundar. Jag kände något speciellt med Tito direkt och jag visste att vi skulle ha honom. Det var meningen, så fint. Han har som sagt inte haft det lätt men jag älskar honom så mycket och jag blir så glad när du beskriver hur mycket han tycker om mig. Jag gör allt för honom!

Hunden och en äldre man som han saknar är grannhunden och min pappa. Tito blir helt ”tokig” när han kommer men pappa har inte varit här på ett tag. Jag blir så tacksam när du beskriver att jag inte ska ”ge upp”! Jag har varit rädd att förlora honom men nu ska jag njuta mer och sluta oroa mig. Ja, vi ger verkligen varandra healing och jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv! Stort tack Anna!

 

20210104Tito1000.jpg

 

Vill du också ha hjälp att förstå ditt djur bättre?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla: djurkommunikation@tidningennara.se

Skicka brev till: Djurkommunikation, Egmont Publishing, Tidningen Nära, 205 07 Malmö.

Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.