Anna Strandlind lär dig kommunicera med djur

Älskar du djur och vill utveckla din kommunikation och förstå hur djuret samverkar med dig? Vill du lära dig mer om hur djur kommunicerar med varandra och till dig? Vill du få ökad förståelse om hur dina och djurens energier fungerar i en kommunikation och hur du kan öka samspelet mellan dig och djur?

Djurkommunikation med Anna Strandlind

I denna kurs lär du dig att förstå djurets sätt och ”språk” och hur de kommunicerar med oss människor. Du lär dig också hur dina energier påverkar hur djuret reagerar på dig. Du kommer också skapa ett starkare band till dina egna men också andras djur, då du lär dig att ta emot och ge information till djuret. 

Kursen vänder sig till dig som ...

Vill ha en förståelse om hur du kan kommunicera med djur. Det behövs ingen förkunskap eller utbildning innan. Denna kurs är till för alla som älskar djur och vill förstå mer om hur de kommunicerar med varandra och med oss. 

Läs mer och beställ kursen Djurkommunikation med Anna Strandlind här!

Uppstår problem med ditt köp av kurser från Coursio, var vänlig kontakta Coursios support på: support@coursio.com

Om kursskaparen

Anna Strandlind heter jag och jobbar som medium, djurkommunikatör, framgångscoach, konstnär och författare. Jag har kommunicerat med djur sedan jag var väldigt liten och dessa underbara själar har så enormt mycket att ge oss människor. Jag har jobbat med djurkommunikation i många år och hjälper både djur och djurägare att förstå varandra och detta vill jag dela med mig utav till dig. Jag har även en egen sida om djurkommunikation i tidningen Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.