Chatt med Benny Rosenqvist 30 oktober 2023

Här kan du läsa alla besvarade frågor från Bennys senaste chatt.

Benny:

När mörkret närmar sig är det viktigt att veta att ljuset finns i våra hjärtan. Med kärleken i våra hjärtan ger vi andra möjligheten att finna ljuset i sig. Tillsammans sprider vi universums ljus så att vi orkar med den mörka tiden. För kärleken mellan oss är extra viktig nu när mörkret runt omkring är ännu tätare. Men som vi vet kommer alltid det goda och ljuset att segra. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att bli. Tappa inte tron för framtiden, ge livet en möjlighet att älska. Se möjligheter i det lilla och ge det till varandra, så kommer världen att se bättre ut.

Kram Benny

 

Jeanette:

Bästa Benny. Är muraren HAN , du menade? ♥

Benny svarar:

Kära Jeanette!

Klart att det är han. Han har både manligheten och glimten i ögonen. Pojke och busigheten i själen, allt det som jag har sagt till dig stämmer. Lycka till!

Kram Benny

 

Anita:

Kaos på mitt älskade jobb. Hur ska det kunna bli bättre?

Benny svarar:

Kära Anita!

Det kommer bli bättre snart. Man säger att gud bor granne med kaos, så ordning efter kaos. Det blir en strukturell förändring innan, vilket är positivt. Allting sker av en anledning och kreativiteten växer så att allt kan bli bättre igen.

Kram Benny

 

Stefan:

Hej Benny! Jag har några utställningsprojekt och bokprojekt som jag vill göra. Kan du se om det blir något av det?

Benny svarar:

Kära Stefan!

Först kommer bokprojektet, sen utställningsprojektet. Varför begränsa sig när du kan lägga äggen i olika korgar. Lycka till!

Kram Benny

 

Hillevi:

Kommer min dotter att få ett annat boende snart som passar hennes familj bättre?

Benny svarar:

Kära Hillevi!

Jag känner att din dotter inom ett fåtal månader har ett boende skapat för henne och hennes familj. Hon har verkligen sett framför sig hur hon vill ha det och andevärlden har lyssnat.

Lycka till!

Kram Benny

 

Frida:

När jag ställer andliga frågor i olika forum så känns det som att något stoppar mina svar? Är jag redo för andligt uppvaknande eller är jag på fel väg ❤

Benny svarar:

Kära Frida!

Du är på rätt väg men det finns människor som stör sig på varandra i dessa forum. Detta tycker jag är fel då det ska finnas öppenhet för alla åsikter och det ska finnas kärleksfullt utrymme.

Kram Benny

 

Brita J:

Har träffat en mkt fin man, vi har trasslat snart ett år pga att han är rädd för kärleken. Vi är båda över 70 år. Har vi lyckan på vår sida?

Benny svarar:

Kära Brita!

Håll ut! Han är värd att satsa på, även om rädslan är kärlekens värsta fiende så övervinner kärleken allt till slut. Ni har en stor kärlek tillsammans och du gör honom modig genom att vissa att du älskar honom på riktigt.

Kram Benny

 

Irene:

Hoppas på svar denna gång. Kommer jag att träffa min själsfrände, känner mig ensam. Flyttar jag?

Benny svarar:

Kära Irene!

Tid kan jag inte säga men du kommer att träffa honom. Innan dess ska du flytta själv men sedan igen tillsammans med honom. Ni flyttar direkt när ni träffas. När det är rätt så går det lätt!

Kram Benny

 

Isabella:

Hej Benny! Var det ärkeängel Mikael jag såg i min dröm? Vad ville han säga mig?

Benny svarar:

Kära Isabella!

Jag får kanaliserat till mig att Mikael vill visa dig en ny väg och en ny känsla av att du ska våga öppna dig för nya människor, nytt yrke och ett nytt sätt att leva. Som vi vet strider Mikael för oss men han vill även att vi ska ta tag i saker så att vi utvecklas här i jordelivet.

Kram Benny

 

Ann-Marie:

Varför är jag så ledsen?

Benny svarar:

Kära Ann-Marie!

Detta är en gammal känsla som du har med från tidigare liv så jag kan se att du länge har varit själsligt ledsen. Men det viktigaste är att du kommer att lämna denna känsla, transformera och öppna din kärlek och få känsla till livet igen.

Kram Benny

 

Hanna:

Varför vet jag inte mitt livskall?

Benny svarar:

Kära Hanna!

Alla vet sitt livskall men många människor letar i huvudet i stället för själ och hjärta. Ditt kall känns som att du ska bygga broar mellan människor inom kommunikation, få folk som har svårt för varandra att prata igen. Du är bra på diplomati och kommunikation, när det inte handlar om dina egna känslor. Så huvud, hjärta och själ ska samarbeta, då har du svaren.

Kram Benny

 

Marina:

Kommer jag flytta tillbaka till det hus jag bodde i för 10 år sedan?

Benny svarar:

Kära Marina!

Ja, det kommer du. Jag undrade varför jag såg flyttkartonger i mitt inre, men det beror ju på att du ska flytta till ditt gamla hem igen! Det kommer ännu en gång att öppna dörrarna för dig, men denna gång ännu mer hemtrevligt.

Kram Benny

 

Lena L:

Jag och min sambo hade tänkt ta ut pension nästa år, vågar vi det? Klarar vi det ekonomiskt?

Benny svarar:

Kära Lena!

Klart att ni klarar det. Det känns som att det är rätt för honom, då han kommer sysselsätta sig med annat. Sedan får han även extrajobb som leder till guldkantspengar.

Kram Benny

 

Christin:

Min önskan att flytta till vår stuga permanent är väldigt stark. Kommer den någonsin slå in?

Benny svarar:

Kära Christin!

Ja, det gör det, men det tar tid. Faktiskt flera år. Men tid är de hopplösa med på andra sidan. En känsla kan vara ett år, så det kan kännas som att det tar tid.

Kram Benny

 

Åsa B:

Längtar sååå efter lugn i min själ, hur bör jag göra för att nå dit?

Benny svarar:

Kära Åsa!

Vi har alla en längtan efter sinnesro i vår själ. Det första är ju att våga öppna sin själ och lyssna på den inre rösten. Stannat upp och lev i nuet. Det är bra att nå dit via yoga och meditation samt nära övningar av nuet.

Kram Benny

 

Carina L:

Min mormor dog 1986. Jag drömde att min mormor aldrig dog. Hon kom till mig. Vad betyder detta?

Benny svarar:

Kära Carina!

Det har hon aldrig gjort heller. När man drömmer om släktingar som har lämnat jordelivet så kommunicerar man med dem. Som vi vet dör vi aldrig, utan lever vidare på andra sidan. Detta var att du verkligen träffade din mormor.

Kram Benny

 

Malin:

Hej Benny! Vi har köpt svärföräldrarnas gamla lilla gård och mycket var inte som utlovat tyvärr. Kommer det bli bra och allt lösa sig, både praktiskt och ekonomiskt? Tack!

Benny svarar:

Kära Malin!

Jag förstår din besvikelse för det är mycket som inte stämmer på många plan samt att de inte möter er ekonomiskt. Synd! Men ni klarar det och det kommer att lösa sig både praktisk och ekonomiskt.

Kram Benny

 

Anne-Marie:

Mitt barnbarn har det jobbigt. Han får ingenting gjort. Struntar i skolan och är trött. Han är ändå en ung vuxen. Kommer det att bli bra?

Benny svarar:

Kära Anne-Marie!

Han är en gammal själ som känner sig omotiverad för detta igen, då han gjort det i ett tidigare liv. Trots det kommer motivationen till studier och arbete inom 2 år. Så kommer han tröttna på att inte se något i framtiden utan vilja se en framtid och ha drömmar om yrke, familj, resor och glädje.

Kram BennyInga:

Kan man mista halva sin själ när man varit nära döden? Då kan inget medium se något om mig får jag inget svar, så är det väl sant då.

Benny svarar:

Kära Inga!

Det kan man inte göra. Själen är en sammansatt energi som vi reser med till andra sidan eller stannar kvar tills vi går över. Så det finns inga halva själar på ena sidan och andra på denna.

Kram Benny

 

Anders:

Hej, jag vaknade en morgon och upplevde den mest underbara känslan. Det var lycka, värme och en närhet som jag aldrig tidigare haft. Jag undrar om du kan se var och med vem jag varit? Känslan höll i sig flera timmar.

Benny svarar:

Kära Anders!

Du mötte din guide som förmedlade den varmaste, finaste känslan av samhörighet, tillit och tillhörighet. Öppna en dörr där du var en del av känslan där du var en del av andra sidan. Lugnet, värmen och omtanken samt den villkorslösa kärleken du fick från din guide. Visst är det magiskt. Du har en kvinnlig guide som du kommer att träffa igen, för nu har ni startat er dialog.

Kram Benny

 

Anders H:

Hej Benny, jag är deltagare i ett nystartat musikprojekt och undrar lite hur det kommer att gå?

Benny svarar:

Kära Anders!

Vilken sammanhållning ni har. Detta känns spännande med så starka karaktärer ni är, men som ändå vill åt samma håll. Ni kommer att lyckas med detta projekt. Lycka till!

Kram Benny

 

Monika J:

Hej Benny. Min näst äldsta son som har varit arbetslös i 10 år, det har tagit hårt på honom. Kan det möjligtvis vända i år?

Benny svarar:

Kära Monika!

Jag kan inte se tid så men ser att det snart kommer öppnas en positiv arbetssituation för honom. Jag tror på attraktionslagen. När man ger upp och inte tror blir det svårare att öppna dessa dörrar. Så uppmuntra honom att önska efter ett drömjobb, så kommer han att få. Så hade jag varit du hade jag hjälpt honom att komma till de rätta insikterna.

Kram Benny

 

Gerd:

Hej! Kontakt med "andra sidan" sker väl endast FÖRE återfödelse till nästa liv vid reinkarnation? Kram från barnlös änka!

Benny svarar:

Kära Gerd!

Jag känner att man kan ha kontakt med andevärlden även från andra sidan och de som är kvarvarande här. De är dessa jag jobbar med. Jag tycker dessutom att det är svårare att kommunicera precis innan en själ ska återfödas till nytt jordeliv.

Kram Benny

 

Norma:

Hej! Jag vill utveckla min förmåga att kanalisera energier och t.ex. budskap från ljusvarelser som t.ex. änglar och livsguider. Vad kan du rekommendera mig? Tack på förhand för svar! Ha en trevlig dag! /Norma

Benny svarar:

Kära Norma!

Du kan ju redan, det gäller bara att du välkomnar dem och säger att de ska visa sig tydligt. Så öppna kanalen för dessa ljusvarelser och änglar.

Kram Benny

 

Elsy:

Hej Benny, Varför är mitt mellanbarn så tyst av sig. Han ringer aldrig och pratar utom om det är något speciellt. Ibland skjuter han vissa saker framför sig tills det blir akut.

Benny svarar:

Kära Elsy!

Vi är alla olika och han är extremt introvert och har inte så mycket behov av kontakt med nära och kära. Sen är han i grunden också ganska lat med att bli färdig med saker och skjuter därför på mycket. Men i hans inre värld händer massor. Tankar, idéer och känslor, så han orkar inte alltid med den yttre världen. Så det handlar absolut inte om dig och känslorna till dig.

Kram Benny

 

Monica:

Hej Benny! Kan någon som inte alls tror på det andliga vara mottaglig för healing på distans?

Benny svarar:

Kära Monica!

Det är det som är fantastisk med healing. Det fungerar även när man inte tror på det. Däremot får man inte lov att heala någon som man inte har frågat om lov. Så det är bra om man får en tvivlare att vilja testa och på så sätt bli överbevisad att healing fungerar.

Kram Benny

 

Helene S:

Vad är det viktigaste för min personliga utveckling närmaste tiden. Tack för svar. Ljus och kärlek till dig 🍁Helene

Benny svarar:

Kära Helene!

Det är att följa din självbild och själs känsla i att växa och se din egen storhet. Samt även förmedla hur mycket du har givit till andra så att du sedan kan inse hur mycket du kan ta emot också. Du har alltså lagt in mycket på karma-banken och har en stor utdelning som väntar på dig.

Kram Benny

 

Linus:

Hej Benny! Jag känner mig aldrig nöjd på mina arbetsplatser. Vill ständigt röra på mig när jag uppnått det jag vill, varför? Hittar jag ett arbete som passar mig snart?

Benny svarar:

Kära Linus!

Du har svårt för auktoriteter, det vill säga "chefer" då du är väldigt självständig och att själv att lägga upp ditt arbete. Snart hittar du det jobbet som du känner att du får utrymme att utvecklas inom. Här finns en duktig ledare som ser din kapacitet. Men i framtiden kommer du även att starta eget med hjälp av flera kollegor.

Kram Benny

 

Anna:

Jag har känslor för två olika män. Vilken av dem kommer ge mig mest lycka i framtiden?

Benny svarar:

Kära Anna!

Vad fantastisk att du kan ha känslor för två personer. Den ena kommer att försvinna då den andra är din givna själsfrände. Så mitt råd är att låta det vara så att livet kan visa vägen via ditt hjärta mot den som det ska bli.

Kram Benny

 

Felicia:

Hej Benny! Varför kan jag inte sluta tänka på O? kommer jag och O träffas?

Benny svarar:

Kära Felicia!

Därför att ni har karma ihop och ska lösa er kommunikation genom att komma nära varandra känslomässigt via en större öppenhet. På så vis får ni ihop relationen igen när det är dags.

Kram Benny

 

Päivi:

Hej hopp! Vad vill korpen visa och säga mig? Vägledning framåt på min livsväg? Kram Päivi

Benny svarar:

Kära Päivi!

Korpen visar även andligt beskydd. Det är en länk mellan världar så att andarna kan använda den som en budbärare då den finns runtom oss. De gör så med många fåglar.

Kram Benny

 

Daniel:

Kommer min ekonomi bli bättre snart eller blir det att sälja hus och bil?

Benny svarar:

Kära Daniel!

Du säljer både hus och bil. Du kommer få ordning på ekonomin. Först flyttar du till lägenhet och sen vidare till hus. Givetvis kommer det även en ny bil också.

Kram Benny

 

Gå en av Bennys webbkurser:

Benny lär dig om healing

Benny Rosenqvist lär dig meditera

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.