Chatt med Benny Rosenqvist 15 november

Benny

Vi har alla en kraft inom oss som vi behöver när vi har motgångar. Lusten till att klara svårigheter och att överleva, är alltid som störst när vi inte tror att vi klarar saker. Det är viktigt också att umgås med de människorna som tror på oss, och som vill oss väl, och att undvika de människorna som vill stoppa oss eller som har en avundsjuka på vår förmåga att göra saker. Du som tror på livet har vunnit högsta vinsten på livets lotteri. Du som tror på kärleken kan vinna någons hjärta. Du som vet att du har en själ, vet vilken väg du ska gå. Du som älskar att leva, har så mycket mer än alla andra att få ut av livet.

Kram Benny

 

 

Egle

Är jag medial?

 

Benny

Kära Egle!

Din intuition är väldigt utvecklad och din healingförmåga likaså. Men, din medialitet får du jobba mer med och den kommer att komma senare. Men, du har en känslighet för andevärlden. Det gäller bara modet och känslan, att det finns där. Du är på rätt väg.

Kram Benny

 

 

Cleo

Kommer jag att få ett nytt förhållanden/ hjärtevän ?

 

Benny

Kära Cleo!

Det är inte bara en hjärtevän utan själsfrände. Och jag ser faktiskt två ringar på ditt finger! Så, jag hör kyrkklockorna ringa. Och du kommer att bli lycklig.

Kram Benny

 

 

J

Kommer jag stanna i norge resten av livet eller kommer jag flytta tillbaka?

 

Benny

Kära J!

Nej, du kommer inte att stanna, men det är några år till du är kvar i Norge innan du flyttar hem. Jag hör siffran 3 år. Då är du färdig och känner att du vill flytta tillbaka till mellansverige.

Kram Benny

 

 

Vilda

Kommer jag att få vänner/arbetskamrater igen?

 

Benny

Kära Vilda!

Vänner är på väg in. Och, en gammal kompis från barndomen kommer att höra av sig. Hon tar med dig till hennes förening som är andlig. Du kommer att börja både med yoga och meditation. Nytt jobb där det luktar färg, men det är rena lokaler så jag förstår inte vad det är som luktar.

Kram Benny

 

 

Husletare

När kommer vi hitta och ha råd med ett större hus?

 

Benny

Kära Husletare!

Absolut kommer ni snart att hitta ett större hus, och ni kommer verkligen att ha råd med det. För, en kille som är bankman är väldigt strategisk med hur han lägger upp lånen, så på lång sikt kommer ni att ha råd med detta vackra, stora hus. Det känns lite som ett kråkslott.

Kram Benny

 

 

Ulrika

Hej! Jag saknar min Mamma så mycket. Undrar om hon märkte av oss vid hennes bädd på sjukhuset? Skulle så gärna vilja ha ett tecken från henne. Tack snälla!

 

Benny

Kära Ulrika!

Du klappade henne med ett finger, pekfingret, strax innan hon gick bort. Men, du viskade i hennes öra om hur mycket du tycker om henne. Hon hörde din röst. Men, hon har oerhört dålig cirkulation i benen, en särskild kyla i benen, där hon ligger på sjukhuset.

Kram Benny

 

 

Dante

Hej ! Hur ska jag göra för att hjälpa min pappa som känns mer och mer deprimerad? Är det mitt ansvar?

 

Benny

Kära Dante!

Det är inte ditt ansvar, men man har ändå en känsla av att vilja hjälpa sina föräldrar. Han behöver professionell hjälp, och han har egentligen varit deprimerad under en längre period och jag tror att medicinsk hjälp kan hjälpa honom väldigt bra. Det kan du hjälpa honom till, en bra läkare.

Kram Benny

 

 

Lars

Hej Benny! Kommer det barnbarn? Isåfall när? Tack!

 

Benny

Kära Lars!

Inom 1-1,5 år så börjar det ploppa ner barnbarn, ett flertal. Du kommer att bli en bra extraförälder. Du kommer verkligen att engagera dig i dina barnbarn.

Kram Benny

 

 

Nina

Kommer mammas nya hundvalp och min hund på 4, att komma överens tillslut?

 

Benny

Kära Nina!

Absolut. De kommer att bli bästa vänner. Just nu är det en rivalitet om din mamma som det handlar om. Men, de kommer till och med sova tillsammans.

Kram Benny

 

 

Mamma

Min dotter ska åka till Nya Zeeland, kommer hon stanna där för alltid?

 

Benny

Kära mamma!

Nej, men hon stannar ett tag. Hon kommer att trivas där och ha en romans, men som inte håller, och då flyttar hon hem igen.

Kram Benny

 

 

Emelie

Är jag medial? Upplever att jag ibland ser någon stå vid min säng.

 

Benny

Kära Emelie!

Det är det. Det är en kvinnlig släkting till dig, som jag ser har en kringla i nacken, en uppsättning alltså. Och ljusblå ögon. Hon var väldigt mörk som ung, men har en stålgrå hårfärg. Väldigt smal.

Kram Benny

 

 

MalinK

Det känns som att jag alltid väljer fel män, kommer jag hitta någon att dela livet med?

 

Benny

Kära MalinK!

Absolut kommer du att göra det! Han har spikrakt mellanblont hår, ljusbruna ögon, samt smärt men något under medellängd.

Kram Benny

 

 

Tessan hj

Kan jag bli av med min ångest?

 

Benny

Kära Tessan!

Jag tror på att du kommer att hitta en underbar terapeut, en kvinna som är väldigt fyllig. Hon har metoder som är fantastiska för din ångest, så du kommer att bli av med den helt och hållet.

Kram Benny

 

 

inger

Undrar om jag någonsin kommer att besöka någon plats och känna igen mej som jag levt något tidigare liv på?Hur går automatskrift till?mvh

 

Benny

Kära Inger!

Automatskrift, då måste man släppa kontrollen och sätta sig meditativt, i ett hypnotiskt tillstånd. Så, det får du öva på. Du har redan varit på platser och länder där du har levt, men du kommer att få en "aha-upplevelse" i ett land i mellaneuropa där jorden är röd. (PSST: Spanien)

Kram Benny

 

 

Susanne

Hej Benny! när träffar jag han med de gröna ögonen?

 

Benny

Kära Susanne!

Du har missat honom. Nää skojar, men snart! Och snart är ju inom några månader bara. Wow, vilka ögon han har. Och vilka fransar! Han behöver inte fransförlängning. Men, han har inte så mycket läppar, de är ganska tunna. Åtminstone överläppen, underläppen är lite kraftigare. Men han är bra på att kyssas i alla fall.

Kram Benny

 

 

Struts41

Har jag gjort rätt som lämnat min fina sambo för att jag tycker vi har vuxit ifrån varandra?

 

Benny

Kära Struts41!

Ditt beslut är konkret. Du kände ju att ni inte kom någonstans och dessutom är ni väldigt långt ifrån varandra, och detta har ju pågått i flera år.

Kram Benny

 

 

Sommar kvinnan

Hej jag hjälper min mamma varje dag ser du om hon kommer att ta emot hjälp från samhället så att både hon och jag får ha det bra?

 

Benny

Kära Sommarkvinnan!

Hon har en enorm stolthet och känner sig skamsen att ta emot hjälp från myndigheterna. Men, hon kommer att inse att hon måste göra det, och hon kommer att få det.

Kram Benny

 

 

Farmor

Vad kan jag göra för min familj utan att trampa dom på tårna.

 

Benny

Kära Farmor!

Du måste ju vara dig själv, om de också väljer att bli sårade så är det deras sak, för du är väldigt ärlig. Men, man kan uttrycka sig mer diplomatiskt och välja tillfälle. Men, jag tycker om ditt hjärta. För det är så stort. Det vill så väl.

Kram Benny

 

 

längtan till ett barn

Är 2019 året då jag kommer att bli mamma?

 

Benny

Kära Längtan till ett barn!

Ja, hon kommer 2019, i slutet av året. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Kreativa Bettan

Kommer mina jobbidéer och projekt bli realiserade? Är det i så fall långt bort eller nära i tiden?

 

Benny

Kära Kreativa Bettan!

Nästa höst öppnas dörrar för dig som gör att du får möjlighet att göra det du vill, alltså starta eget. Det kommer dessutom att gå väldigt fort att gå bra för dig. Det gäller bara att tro på det du gör, och det gör du.

Kram Benny

 

 

Hend

Hej Benny! min bror har varit i Sverige i 17 år nu och fortfarande väntar på upphålltillstånd . Jag vill bara veta om det kommer att ordna sig för honom och om han kommer att få upphålltillstånd snart? Med kärlek Hend.

 

Benny

Kära Hend!

Nu h(e)nder det! Han får sitt uppehållstillstånd nära i tiden. Och, det är någonting de söker svar om, om honom, som han får ett papper om där de behöver upplysning. Sen får han sitt uppehållstillstånd.

Kram Benny

 

 

Malle

Hej Benny! Hoppas på svar denna gång.. kommer jag bli gravid igen eller är det dags att ge upp? Undrar också vem min skyddsängel är, vem ska jag be till? Mvh Malle

 

Benny

Kära Malle!

Du kommer att bli gravid inom åtta månader. Det är din gammelmormor som är din skyddsängel. Du har en fantastisk guide också som du kan be om hjälp från. Patrick, han är fransman. Du har levt i Lyon i tidigare liv. Då hade du en uraffär.

Kram Benny

 

 

Albert

Hej Benny! Hur får jag det på mitt nya jobb och kommer jag att ta examen snart? M v h Albert

 

Benny

Kära Albert!

Detta jobbet kommer du att max vara på i två år. Du kommer att utvecklas mycket, men då kommer du att känna att du kan och vill mer. Din examen slutför du inom ett år.

Kram Benny

 

 

Medberoende

Kommer han sluta använda droger?

 

Benny

Kära Medberoende!

Absolut. Under nästa år kommer han att gå in i en längre behandling där han kommer att bli helt fri från sina droger. Men du är ju starkt medberoende, så du kommer att gå på en familjebehandling med honom och känna dig friskare och bli mer gränsfull och tydlig med vad du själv vill i ditt liv.

Kram Benny

 

 

Helen

Just nu är jag oerhört besviken på min familj p.g.a. ett ekonomiskt beslut mina föräldrar har tagit. Hur blir vår framtida kontakt och blir det rättvist för alla parter?

 

Benny

Kära Helen!

Dina föräldrar kommer att rätta till det de har gjort fel så att du får upprättelse för det de har gjort mot dig.

Kram Benny

 

 

Georgina

Kommer vi att flytta till något större boende tro?

 

Benny

Kära Georgina!

Nej, jag ser mindre. Haha, jag skojar bara! Snart kommer ni att flytta till en större yta. Det är över 100 m2 med vackra parkettgolv i flera av rummen. Stora fönster och balkong, med dubbeldörr till balkongen.

Kram Benny

 

 

Håkan

Kommer mitt job förändras närmaste tiden?

 

Benny

Kära Håkan!

Jag ser att du kommer att byta jobbinriktning, och få en högre position, och att du kommer må bra i den nya inriktningen.

Kram Benny

 

 

Sorgsen

Kommer vi hinna med att bli gravida i år så som du sa? Det är min önskan, det skulle lyfta hela året!

 

Benny

Kära Sorgsen! Tid kan i och för sig vara svårt att säga, men det är i nära i tid. Ni får inte jobb, för det kommer ett barn. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Helgga

Hej, Benny! Jag har en son på 18 år som är sjuk och lider av sin diagnos i flera år. All medicinering samt KBT har inte gett något resultat. Hälsotillstånd har bara försämrats med små steg på sista år. Vi söker ständigt efter någon ny medicin/medot/ klinik som kan hjälpa honom. Vi har i planer en klinik i Israel som vi har fått kontakt med. Kan du se vad är det egentligen som kan hjälpa min sjuka sonen? Tack på förhand!

 

Benny

Kära Helgga!

Den här diagnosen lever sitt eget liv, och det känns som ett inre kaos för honom. Det är en oerhört smart kille, han är överintelligent, och han behöver väldigt speciell vård. Det kommer han att få i Israel, för de jobbar både med alternativ medicin och med specialinriktad terapi för den diagnosen han har. Han kommer att bli så gott som bra.

Kram Benny

 

 

Oxen

Kära Benny, Ska jag byta arbetsplats? ❤️

 

Benny

Kära Oxen!

Absolut! Och, det är väldigt snart. Det handlar bara om någon månad innan du är på en jättevacker arbetsplats, med vacker menar jag trevliga människor, god atmosfär, och på fredagarna får man gratis frallor!

Kram Benny

 

 

Sara

Hej Benny, kommer min dotter med i TV-programmet hon sökt till. Tacksam för svar.

 

Benny

Kära Sara!

Absolut! Hon är en begåvad tjej. Hon har skådespelartalang också.

Kram Benny

 

 

Alice

Hej Benny! Varför vaknar jag nästan varje natt runt 3-tiden. Är det något samband med tidigare liv, eller annat. Vill så gärna veta. Kram

 

Benny

Kära Alice!

Absolut. Du dog vid det klockslaget i förra livet. Och, jag ser Holland, Amsterdam. Jag ser kanalerna som finns i Amsterdam, att du har bott nära dem. Du är en gammal själ och du har levt många gånger innan.

Kram Benny

 

 

Daniel

Kommer min son bli frisk från sin sjukdom?

 

Benny

Kära Daniel!

Ja, det blir han. Han kommer att bli frisk från sin sjukdom. Men det tar några år.

Kram Benny

 

 

Nelly

Blir det något bostadsköp och barn för oss?

 

Benny

Kära Nelly!

Barn? Två stycken. Hus? Ett! Men, högt i tak! Lite av en patriciervilla.

Kram Benny

 

 

Patrick

Hej! När kan vi köpa bil? Kram

 

Benny

Kära Patrick!

I början av sommaren nästa år kommer ni att hitta en bil som känns rätt. Den har en sportig touch och har en klar metallic-färg.

Kram Benny

 

 

Panik

Hej Benny! Paniken växer. Arbetslös och fattig. Kommer jag att få ett jobb nästa år eller går det åt skogen??

 

Benny

Kära Panik!

Före våren kommer du att ha ett jobb, och det kommer inte att skita sig för det. Dessutom kommer det lite oväntade pengar så att du klarar dig.

Kram Benny

 

 

Bönan

Hej Benny, vad kan jag göra för högre andlighet svårt meditera och ensam.

 

Benny

Kära Bönan!

Vad du kan göra är att lyssna inåt, och var sann i det du får till dig, och ändå försöka meditera lite, för då utvecklas du mer. Ofta lite kortare frekvenser i början, sen lite längre.

Kram Benny

 

 

Gina

Har hänt en del överfall där jag bor. Kan jag känna mig trygg när jag går ut eller kommer något att hända??

 

Benny

Kära Gina!

Du ska veta att du är så beskyddad av dina änglar så ingenting kommer över huvud taget att hända dig. Ta det bara roligt som man säger på danska.

Kram Benny

 

 

Indigobarnet

Hej Benny! Ska jag bygga en ateljé? Kram

 

Benny

Kära Indigobarnet!

Varför frågar du sådant som du vet? Jag bekräftar det gärna och säger: ja ja ja!!! Det är redan klart, och i din värld har du redan sett hur det ska bli, så vad vill du mer veta?

Kram Benny

 

 

Undrande själ

Finns min mor i närheten av barnen de har aldrig träffat henne gick bort alldeles för tidigt

 

Benny

Kära Undrande själ!

Det är hon! Hon var en väldigt kärleksfull person som i sjukdom gick bort väldigt snabbt, och hon är allas skyddsängel och vill verkligen se till er allihopa. Ditt minsta barn kommer se henne och berätta om henne.

Kram Benny

 

 

Lovisa

Hej Benny! Vem är Joakim från andevärlden som väcker och tjatar på på mej tidigt på morgonen. Får ingen ordning på varför eller vad han är för ngt? En tjatig tomte eller? Kram

 

Benny

Kära Lovisa!

Joakim är din guide. Han vill verkligen kommunicera med dig på en hög nivå. Ni kommer ses både aktivt via meditation och i drömmar.

Kram Benny

 

 

Maria

Hej Benny! Kommer en flytt till Åland bli av? :)

 

Benny

Kära Maria!

Det blir det. Du kommer att flytta till Åland inom ett år. Du kommer att trivas bra också.

Kram Benny

 

 

Galen

Jag måste bara få veta om han älskar mig, jag börjar att bli galen !

 

Benny

Kära Kristina!

Han älskar dig också. Men, glöm inte att det är han som är jägaren, och du måste ha tålamod att vänta.

Kram Benny

 

 

Andreas

Hur ska jag kunna sluta med droger och är jag medial?

 

Benny

Kära Andreas!

Du behöver söka hjälp och gå på en behandling. Du är medial, du har en enorm känslighet och du har en oerhört stark känsla för andevärlden. Du kommer att sluta med droger.

Kram Benny

 

 

Vilsen

Min ungdoms kärlek bor i min stad numera, Jag har fortfarande känslor kvar för honom. Jag är lyckligt gift men tänker ändå på honom varför??

 

Benny

Kära Vilsen!

Du har det bra med din man och kommer fortsätta att vara gift med honom. Men, du har många liv med din ungdomskärlek och ni har en attraktion mellan varandra som är själslig. Den kommer inte att bli mindre någonsin i detta liv, men det är inte heller menat att ni ska vara tillsammans i detta livet.

Kram Benny

 

 

Erica

Kommer jag att vinna i min överklagan

 

Benny

Kära Erica!

Det kommer du att göra. Du får aldrig sluta tro på dig själv, för du är på rätt väg med vad du känner. Det här är självklart.

Kram Benny

 

 

ulla

Kommer jag någonsin att finna kärleken?

 

Benny

Kära Ulla!

Du har missat alla chanser. Jag skojar! Du kommer att få en stor sådan, chans alltså, och en stor kärlek. Det är med en man som är något år äldre än dig, men ser yngre ut. Han är väldigt sportig som person och jag ser honom fantastiskt med en fotboll. Han är seriös men lekfull, ljus men tunnhårig, med enormt friska tänder.

Kram Benny

 

 

Malin

Kommer min man och jag att flytta till eget hus?

 

Benny

Kära Malin!

Absolut, och väldigt snart! Lagom stort som ligger över 150 m2. Det är ett teglat hus, och det är falsk-spröjsade fönster, och där finns en braskamin.

Kram Benny

 

 

Mariana

Hej Benny. Kommer jag att må bättre i mina ben heller kommer jag att behöva sitta i rullstol när jag ska vara ute.

 

Benny

Kära Mariana!

Dina ben kommer att bli bättre, och du kommer inte att behöva sitta i rullstol när du är utomhus. Jag sänder tankar och goda energier till dina ben.

Kram Benny

 

 

Catarina

Kommer min skiljsmässa att gå bra?

 

Benny

Kära Catarina!

Du kommer att må bättre nu som skiljd än gift. Den sista tiden kunde du vara utan, det känns verkligen hur långt varandra ni är och hur oförstående han har varit mot dig. Så, ditt liv kommer att bli fantastiskt med din nya kärlek, som också snart kommer in.

Kram Benny

 

 

Daniel

Hej Benny! Jag undrar om jag är på rätt väg i livet eller om jag ännu en gång kommer att byta riktning.

 

Benny

Kära Daniel!

Du är på rätt väg och kommer att utveckla den vägen rent utbildningsmässigt också. Men, du är inne i en livsförändrande tid, där du någonstans ser klart på dina behov och på vem du är, samt vart du är på väg.

Kram Benny

 

 

Pia

Har mina svärföräldrar det bra nu . Snälla Benny jag måste få veta . Tusen tack

 

Benny

Kära Pia!

Mer än bra. Och, de är tillsammans. Det var viktigt för dem att vara det. De är tacksamma för den kärlek och omtanke du har gett dem. De säger att de var som föräldrar till dig också.

Kram Benny

 

 

Mm

Är jag medial?

 

Benny

Kära Mm!

Ja, men du får bestämma dig för om du vill ha gåvan eller inte. Du öppnar upp, stänger av. Öppnar upp, stänger av... Andevärlden vill kommunicera med dig, men du intellektualiserar gåvan för mycket. Var mer i känslan.

Kram Benny

 

 

Sambon

Förstår min avlidna sambo att han gjorde fel och behandlade mig illa.

 

Benny

Kära Sambon!

På andra sidan kommer alla insikter till oss. Det vi har gjort gott, och det vi har gjort dåligt. Idag har han en klarsynthet på hur illa han gjorde dig, själsligt och psykiskt. Men, den han behandlade mest illa var han själv, egentligen. Han kommer att ge dig tecken på sin ursäkt på något sätt. Han säger att ni kommer att mötas i drömmarna och att han kommer att be om förlåtelse.

Kram Benny

 

 

annsofii

Hej, friar han till mig snart? ��

 

Benny

Kära Annsofii!

Nä, han kommer inte att fria. Jag skojar! Han gör det väldigt snart! Han är på gång men han vet inte hur han ska göra det, för han vill inte att du ska förstå när det händer. Du kommer att bli mycket överraskad.

Kram Benny

 

 

Inga

Hej Benny Vågar jag hoppas på ett bra år 2019?? Har varit några jobbiga år.

 

Benny

Kära Inga!

Jag känner att 2019 blir ett bra år för dig, och att 2020 blir ännu bättre. Det har redan börjat vända i höst. Du har haft enorma motgångar, för jag känner att planeterna har stått lite fel för dig. Energimässigt så har du råkat ut för konstigheter rent mänskligt.

Kram Benny

 

 

Fideli

Kommer jag någonsin få en barnbok publicerad?

 

Benny

Hej Fideli!

Absolut! Men, du behöver titta lite på den för den är inte fullkomlig. Så, lägg den åt sidan nu ett tag och var lite granskande, så kommer den att få mer karisma och bli publicerad.

Kram Benny

 

 

Skilsmässomamma

Blir relationen till min 13 åriga dotter någonsin bättre?

 

Benny

Kära skilsmässomamman!

Först måste jag berätta för dig att din dotter verkligen älskar dig, att ni i grunden har en väldigt trygg relation. Annars hade hon inte varit så komplicerad mot dig. Jag känner att hon har själslig växtvärk, hon växer fort i själen, så hon är en oehört gammal själ, en som känner en vilsenhet i sin person. Hon kommer må mycket bättre nästa år, och det kommer att påverka er relation. Du gör inget fel, du är en underbar mamma.

Kram Benny

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.