Chatt med Benny Rosenqvist 15 december 2022

Här kan du läsa alla frågor som Benny besvarade under chatten den 15 december 2022.

Benny:

Jag sträcker ut en hand, som sprider julens och kärlekens budskap över jorden. Och en stor önskan om fred på denna vackra planet. Att människor får vara tillsammans med de som de älskar. Och att ljuset fyller alla människors hjärta i mörkret. En julkram till er alla och glöm inte att dra tomten i skägget för att se om han är äkta.

Kram Benny

 

Louise:

Ska jag köpa huset? Vågar jag?

Benny:

Hej Louise!

Det ska du göra, vad väntar du på! Det är ditt hus ju.

Kram Benny

 

Stephan C:

Hej Benny! God Jul! Jag har precis börjat ett nytt jobb men det finns annat ledigt jobb som jag är mer intresserad av på den samma arbetsplatsen. Är det en bra idé att göra en ansökan eller inte? Tack på förhand

Benny:

Hej Stephan!

Du kommer att få det jobbet men det handlar om dig och en annan, men du får det. Tro på dig själv, du har väldigt mycket kapacitet och det ser din nya arbetsgivare. De tror på dig.

Kram Benny

 

Martina:

Hej Benny! Är jag en gammal själ?

Benny:

Hej Martina!

Men kära Martina, det känner du. Du är klok, street smart. Du ser igenom människor och har allt det som en gammal själ har.

Kram Benny

 

Helene:

Hej Benny! Kommer min dotter Martina snart att få ett nytt jobb? Hon söker intensivt.

Benny:

Hej Helene!

Inom få månader kommer hon få ett jobb som hon trivs bra med och inom ett år har hon ett jobb som hon kommer att trivas superbra med.

Kram Benny

 

Ann:

Hej Benny, Kommer vi någonsin flytta till och bo permanent på vår släktgård?

Benny:

Hej Ann!

Ja det gör ni. Inom 2 år. Tid är svårt att se men där kring.

Kram Benny

 

Camilla:

Hej Benny finns min helande förmåga från tidigare liv kvar i detta liv

Benny:

Hej Camilla!

Det har med ett tidigare liv att göra och det är 200 år efter Kristus födelse i Palestina, du är man och en väldigt duktig healer. Det är du nu också.

Kram Benny

 

Emma:

Jag har alltid varit en tyst och blyg i stora folkgrupper. Vågar bara öppna upp mig för vissa personer. Kommer jag bli bättre på detta?

Benny:

Hej Emma!

Detta kommer att lösa sig. Detta har även med ett tidigare liv att göra när du blev utsatt för trakasseri i samband men en folkgrupp i Italien. Något med den katolska kyrkan på ett torg på 1100-talet.

Kram Benny

 

Therese:

Jag undrar om min pappa Rolf har landat och varför han inte besökt mig? Gick allt rätt till när han gick över verkligen?

Benny:

Hej Therese!

Han har landat, han är inte ute och flyger fortfarande och han trivs där han är. Ibland så kan det ta långt tid innan de visar sig för oss. Som jag tidigare har berättat tog det 15 år innan min kära mormor visade sig och jag är ändå medial. Sen kom hon ofta till mig nu med både doftförnimmelse och städtips som hon var väldigt bra på.

Kram Benny

 

Britt:

HEJ! Benny har min son Håkan förstått att han är död han gick bort hastigt utan förvarning, svårt att förstå, ibland känns det som om flera i andevärlden vill ha kontakt med mig, är det så, Hoppas du vill och kan svara.

Benny:

Kära Britt!

Han förstod det med en gång, men han säger att det bara var pang, som om något gick sönder i honom. Och mycket riktigt är du själv medial, så du känner av honom och du kommer även få mer kontakt med andevärlden bara du känner den och vågar öppna dig.

Kram Benny

 

Marie:

Hej! Har alla en skyddsängel? Undrar om jag har någon?

Benny:

Hej Marie!

Ja, alla har en men vissa får fler då de behöver den kärleken som änglarna ger oss och skyddet. Din skyddsängel är din morfar. Och även en kvinna som jag inte förstår. Är hon en vän för hon känns inte som en släkting. Hon har ljust halvlångt hår och är välsminkad.

Kram Benny

 

Maria M:

Hej Benny! Jag undrar om du får kontakt med Gurli (min mormor) som jag vet är med mig. Jag behöver lite stöd i situationen med mina föräldrar ♡ Jag tänker på henne och önskar gärna mer kontakt! Jag är inte rädd för besök! Hälsa mina älskade hundar! Kram kram

Benny:

Hej Maria!

Varför frågar du saker som du vet, du känner ju av henne. Hon ger dig massor tecken både via drömmar och en fågel som sjöng för dig. Det var din mormor. Hon stöttar dig i det svåra i dina föräldrar. Jag har förmedlat henne att du vill ha mer kontakt och att du inte är rädd. Du kan själv be om att få mer kontakt med dina hundar, för det är väldigt lätt.

Kram Benny

 

Marianne:

Hej Benny, gjorde jag rätt som lät min katt Tindra somna in hemma? Saknar henne så. Kram

Benny:

Hej Marianne!

Tindra bad dig om detta. Och har fått frid nu men hon slutar inte vara med dig ändå och hennes energi är kring dig. Själen bor i ditt hjärta och det vet du. Ni har en själslig kontakt, du och Tindra.

Kram Benny

 

Kerstin:

Hur mår min vovve Rufus. Går det att komma i kontakt med djur?

Benny:

Hej Kerstin!

Det får man, man får kontakt med hundar. Djur är också själar. Ofta när jag har seanser så kan det dyka upp djur också. En gång dök det upp en elefant och jag tänkte då "nu är det elefanten i rummet". Men jag frågade kvinnan som då var äldre: ”Jag ser en elefant” och då grät hon till. När hon var barn hade hon bott i Afrika med sina föräldrar och haft en elefant som blev tolv och som var hennes bästa vän.

Kram Benny

 

Kenneth:

För några år sedan gick jag igenom ett antal akuta operationer medan jag var nedsövd i 9 dagar och efter den upplevelsen, så slutade alla besöken från andevärlden som jag brukade få nästan varje natt av både andar, djur och orbs. Varför slutade plötsligt alla besöken? Jag skulle vilja få kontakt med Maj-Britt.

Benny:

Hej Kenneth!

Ibland då vilar man från denna andliga kommunikation. Och det kanske efter något stort i livet, som en operation, då man måste växa som människa själv i sin egen själ och den när man har lugnat ner sig så kan gåvan komma tillbaka igen.

Kram Benny

 

Angela:

Kära Benny! Vad sjutton ska det bli av mig? Är jag med rätt man? Vad ska jag jobba med? Kommer drömmen om villa, Volvo och barn slå in?

Benny:

Hej Angela!

Vad det ska bli av dig, jo man måste ha tålamod innan något händer. Men sen kommer du få villa, Volvo, vovve och barn. Två stycken. Två pojkar. Ingen är lugn, båda är busiga. Fast den lille älskar djur. Ingen allergi. Skönt att veta. Lycka till!

Kram Benny

 

Christina Nilsson:

Kommer jag att flytta till Norrland?

Benny:

Hej Christina!

Ja det kommer det att göra, inom rimlig tid också. Du hör hemma där på något sätt och du har levt där i ett tidigare liv, då du var same.

Kram Benny

 

Linda:

Hej Benny, Varför har jag ingen intuition och magkänsla som många andra? Beslut är så svåra för mig.

Benny:

Hej Linda!

Man måste meditera för att lyckas få fram sin intuition och magkänslan, det sitter i mellangärdet. Du är för mycket i ditt huvud, du tänker för mycket. Så du måste släppa kontrollen och flytta ner och lyssna till känslorna du har i magen, det har alla.

Kram Benny

 

Linda:

Känner att mitt förhållande hänger på en väldigt skör tråd just nu, kommer det gå att rädda?

Benny:

Hej Linda!

Det går att rädda, ni älskar fortfarande varandra, men ni måste hitta ett nytt sätt att kommunicera. Jag ser även att ni hade mått bra av att prata med en terapeut. Det är eld i spisen fortfarande, så det finns glöd att tända på fortfarande i er kärlek.

Kram Benny

 

Anders:

Hej Benny! Kan du se om det blir någon förändring i min arbetssituation och bostadssituation?

Benny:

Hej Anders!

Arbetet först. Du kommer att syssla med något nytt och halka in på det på ett bananskal. Kort därefter kommer du att flytta. Det är förändringens tid i ditt liv.

Kram Benny

 

Carina:

Hej Benny! Har aldrig flygigt kommer jag att göra det här framöver??

Benny:

Hej Carina!

Det gör du snart och det kommer att gå jättebra. Jag ser två resor på kort tid efter varandra, du får smak för detta.

Kram Benny

 

Marie L.:

Hej. Jag undrar om E. är min tvillingsjäl? Jag tänker på honom så intensivt.

Benny:

Hej Marie!

Det är mer än så. Ni är själsfrände, fast vi kanske menar samma sak, att det är han du är ämnad att leva med. Så kärleken är på väg i ditt liv och en vacker sådan, lycka till.

Kram Benny

 

Lisbeth:

Hur får jag mod och kraft att lämna den dåliga relationen med min sambo?

Benny:

Hej Lisbeth!

Man lämnar när man är färdig och då får man kraft. Alla relationer utvecklar en, även de som är jobbiga. Och när man har lärt sig färdigt är det som en inre kraft och man kan inte längre vara kvar. Dit kommer du komma snart.

Kram Benny

 

Johanna:

Hej Benny! Jag har en nära anhörig som är mycket sjuk och gammal och samtidigt ledsen och rädd inför döden tror jag. Hur kan jag hjälpa? All kärlek,

Benny:

Hej Johanna!

Du gör ju ett fantastiskt jobb med dina anhöriga. Kärlek hjälper. Du kan berätta om din syn och att du känner och tror på ett liv efter detta. Och att personen kommer att vara färdig att lämna jordelivet och har ingen oro då. Jag känner även att släktingen är seg och stark och att rädslan faktisk håller kvar än ett tag till.

Kram Benny

 

Christina:

Hej, kan du se om vi får flytta till nytt boende och om ekonomin kommer på fötter? Får jag komma tillbaka till mitt gamla jobb på socialtjänsten? Oron äter upp mig. Mvh Christina

Benny:

Hej Christina!

Kära vän. Oro är inte bra det äter upp en som du märker. Du kommer snart att jobba igen. Klumpen i magen kommer att försvinna. Så oro det är inget som har mått bra av det. Ha lite tålamod bara.

Kram Benny

 

Eva:

Kära Benny, kan du fråga min mamma Elsa om jag kan lägga dem, mor och far i minneslund i stället för att sköta graven i Malmö Pauli S.a? Där ligger även mina morföräldrar och mostrar

Benny:

Hej Eva!

De är ju inte där och de bryr sig inte om de ligger på minneslunden eller graven. Så familjen blir samlad, det är viktigare för dig.

Kram Benny

 

Monica:

Till Margit. Vad ska jag göra med min stora sorg angående att min man vill separera?

Benny:

Hej Monica!

Han gör dig en tjänst, för nu får du möjlighet att först hitta dig själv. Växa som människa samt hitta en ny kärlek. Du ska inte leva själv. Det här kommer du att fixa jättebra. Din man kommer att ångra detta så småningom men då vill du inte ha honom tillbaka.

Kram Benny

 

Sandra:

Hej Benny! Har min mommo Gurli /skyddsängel några peppande ord att ge? Hur ska mina nerver klara av den kommande husrenoveringen/flytten? Kommer jag att börja jobba på gården?

Benny:

Hej Sandra!

Du har tagit kloka beslut sista tiden. Och har jobbat så mycket för att komma dit du är. Jag beundrar din förmåga att fixa till allt och organisera hela renoveringen. Tur att det finns en man vid din sida, du kommer börja jobba på gården.

Kram Benny

 

Marianne:

Hej Benny! Min farmor vill mej nåt men jag kan inte få till mej det. Hon heter Kristina, Mvh Marianne

Benny:

Hej Marianne!

Som du vet är hon din skyddsängel och i och med att jag kan prata med henne förstår vi att hon är kvar på andra sidan och tänker vara det tills du kommer dit. Jag ser en stark kvinna, parant som är noga med det yttre. Inom det närmsta kommer hon visa sig för dig i en dröm, så var vaken för det när du sover.

Kram Benny

 

Eleonora:

Hej Benny! Kommer jag att kunna arbeta inom det mediala eller med healing i framtiden?

Benny:

Hej Eleonora!

Jag ser att din gåva är medfödd så du har rustat hela livet för att jobba med det mediala och healing. Så det är bara när du själv är mogen att sätta i gång, och starta i en liten skala så kommer det att växa.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.