Chatt med Benny Rosenqvist 13 april 2023

Här kan du läsa alla besvarade frågor från Bennys senaste chatt.

Benny:

Vårljuset kommer tillbaka, våra sinnen blir starkare och det känns som att vi börjar leva igen. kropp och själen vaknar efter vinterns dvala och det känns som att vi ser, upplever och möter varandra på nytt. Denna tiden möter även många sin nya kärlek, så om du är singel ska du vara öppen för blickar och våga ta in nya människor för det är fler som är mottagliga och villiga att mötas nu. Andligen vet vi att fler människor kommer att möta sin själsfrände och universum öppnar sig för att alla ska bli mer kärleksfulla mot varandra och en bättre värld väntar oss.

En varm kärleksfull kram till er alla.

Benny

 

Ida

Hej Benny, Jag trivs med många bitar på mitt jobb men har en kollega som är elak, ljuger och förstör för mig. Kommer hon att sluta snart eller ska jag söka nytt jobb? Vad kommer jag isåfall att göra? Eller har jag tur och vinner pengar och slipper jobba? Tack på förhand!

Benny svarar:

Hej Ida!

Håll ut! Din kollega kommer att sluta då hon inte trivs på jobbet. Du trivs med allt utom henne. Och det kommer att förändra mycket för dig. Dock ser jag inga större vinster utan du får fortsätta jobba.

Kram Benny

 

Therese

Har jag någon dold talang som jag ej vet om? Är så trött på att göra samma saker hela tiden.

Benny svarar:

Hej Therese!

Jag ser dig som ledare i en grupp som vill utvecklas litterärt och andligt. Du är väldigt bra på att inspirera andra människor till att ta tag i saker. 

Kram Benny

 

Katarina

Snälla Benny...Kommer jag återförenas med min fd man eller är det tid att glömma och gå vidare?✨

Benny svarar:

Hej Katarina!

Din man och du kommer så småningom återförenas, men det måste ta sin tid och då sker det naturligt.

Kram Benny

 

Anita

Hej Benny! Varför har jag ända sedan jag varit liten varit så extremt blyg, nästan rädd för andra människor? Har det med tidigare liv att göra?

Benny svarar:

Hej Anita!

Det tror jag också, att detta är något där du har blivit utsatt för social förföljelse. Jag ser Frankrike och ett nunnekloster och jag ser 1500-tal i mitten av Frankrike. Jag ser en innegård med fyra längder, där du blir utsatt för trakasserier för din personlighet. Du kommer att öppna dig mer och du kommer lära känna en ny kvinnlig vän som hjälper dig att bli av med dina rädslor för andra människor. Hon är ett socialt geni. Du kommer hitta sidor hos dig själv som du inte visste att du hade och bli mycket öppnare.

Kram Benny

 

Helene

Hejsan Benny! Kommer min efterlängtade fjällvandring i sommar föra med sig saker, händelser, djup vänskap m.m.

Benny svarar:

Hej Helene!

Du verkar veta själv vad som händer för jag ser ny vänskap i form av ett par där blir du både vän med mannen och kvinnan. Sen kommer du att möta en femton år yngre kvinna som är mycket mogen och ni har varit systrar i tidigare liv. Det kommer öppnas nya sidor hos dig och du kommer att få mycket ny kraft av naturen. Med andra ord kommer detta göra dig mycket gott.

Kram Benny

 

Margareta

Jag undrar om eventuella skyddsänglar hör när jag talar högt till dem? Hur ska jag veta att de verkligen finns där?

Benny svarar:

Hej Margareta!

När ett gäller guider och skyddsänglar ber jag alltid om tecken. Att det ska ge sig till känna. Man kan också gå in i meditation och faktiskt se dem. Sen kan man också drömma om dem och då känns det som man träffar dem på riktigt. En skyddsängel är ofta en släkting, partner eller nära vän som man har träffat i detta livet, men som numera är på andra sidan.

Kram Benny

 

Annika

Hej Benny! Mår dåligt mentalt pga en lååång tid utan arbete. Kommer jag att få hjälp med att komma ut i arbetslivet igen?

Benny svarar:

Hej Annika!

Jag förstår dig, det sliter på ens psyke när man vill jobba. Jag ser att inom sex månader har du ett tillfälligt jobb. Men det leder fast anställning. Här kommer du trivas jättebra och få många trevliga arbetskamrater. Det är ett stimulerande jobb där du är spindeln mitt i nätet.

Kram Benny

 

Linda

Hej Benny, Jag blev erbjuden ett arbete nyligen som jag tyvärr tackade nej till. Jag ångrar det mycket. Var det meningen eller får jag en ny chans snart?

Benny svarar:

Hej Linda!

Men det som blir och sker är meningen. Du kommer snart att hitta ett jobb som är ännu mer menat för dig. Där kommer du att känna att det är rätt och att det är självklart att det skulle bli så bra.

Kram Benny

 

Carina B

Hej Benny, är pensionär och umgås mycket med mina barnbarn. Men jag längtar efter en vuxens sällskap. Kommer det nån till mig? Mvh Carina

Benny svarar:

Hej Carina!

Jag ser inte bara en kvinnlig vän utan även manlig kärlek, men det funkar väl det också. Han älskar barn och är tränare i en volleyboll klubb så han tar sig an ungdomar på ett bra sett. Jag ser även en segelbåt. Mannen är tunnhårig, och har ljust hår som kan vara grått.

Kram Benny

 

Karolina

Hej Benny, Jag har ingen kontakt med min pappa pga av en långvarig konflikt. Kommer vi någonsin att prata med varandra igen? Kram Karolina

Benny svarar:

Hej Karolina!

Det är bara en paus och ni kommer snart att ha kontakt igen. Men din pappa är väldigt stolt och långsint. Det är du med. Så någon måste gräva ner stridsyxan. Men ni kommer att ha glädje av eran vänskap igen. Med väldigt fina familjära möten igen.

Kram Benny

 

Johanna

Hej Benny! Jag är orolig för min mamma, hon mår inte bra och är deprimerad. Kommer hon att må bättre snart? Jag saknar henne. Kram Johanna

Benny svarar:

Hej Johanna!

Hon kommer snart att komma ur sin kokong och ur sin depression och du får tillbaks din mamma.

Kram Benny

 

Agneta

Hej Benny! Jag har utbildat mig sent i livet och söker jobb. Samtidigt har jag startat upp min firma igen . Min fråga är, kommer jag att få en anställning eller ska jag driva eget? Och ska jag fortsätta med tidigare karriär eller tänka helt nytt? Så tacksam för svar! /orolig och rastlös

Benny svarar:

Hej Agneta!

Först kommer du få en anställning och sen kommer du att bygga upp ditt företag. Det kommer att ta en ny form där du får in en inspirerad kompis till att vidareutveckla dig, som du redan har i din omgivning. Man kan säga att du får en coach. Men du är duktig i det du gör.

Kram Benny

 

Linda

Hej Benny! Efter att jag och min sambo flyttat i sär får jag inte träffa barnen varje dag som innan. Jag är dessutom i underläge ekonomiskt och bor på mindre yta. Kommer jag att stå nära barnen som innan ändå? Just nu känns det som jag är förloraren på mer än ett sätt.

Benny svarar:

Hej Linda!

Just nu förlorar du på den nuvarande situationen. Men du kommer att träffa en ny partner och kommer att bo nära barnen med honom på en större yta. Ett hus med många fönster och två stycken dörrar ut mot trädgården. Även en vacker blodek. Så du kommer att vara den som vinner på sikt.

Kram Benny

 

Maria

Hej Benny. Jag och min dotter har känt kraftig cigarettröklukt vid olika tillfällen hemma hos mig. Andra känner inget vid samma tillfälle. Vem hälsar på och har hen något budskap till oss? Mvh Maria

Benny svarar:

Hej Maria!

Det vet jag inte vem det är, men det känns som en kvinna med lagt hår och vackra ringar. Smärt nästan magerlagd och släkting till dig. Ni har båda en utvecklad andlig förmåga i ert doftsinne och ni kommer att utveckla flera ev era sinnen och se, känna och uppleva andevärlden mer.

Kram Benny

 

Veronica

Kommer min dröm om ett eget hus på landet någonsin bli sann?

Benny svarar:

Hej Veronica!

Absolut kommer den det. Men det är nära vatten, kan vara en sjö, inbäddat i en skog. Du kommer att trivas jättebra. Detta är inom tre till fyra år.

Kram Benny

 

Anja

Hej Benny! Kommer jag att orka stanna kvar i relationen med min pojkvän? Tacksam för svar.

Hälsningar Anja

Benny svarar:

Hej Anja!

Jag tror inte på er relation i längden, men du är inte färdig med honom. Dock blir det ett kort slut när det är färdigt, ett snabbt slut. Han är däremot definitivt inte sista mannen i ditt liv. Han har en stor nyckelring med massor med ringar till jobbet.

Kram Benny

 

Ann-Britt

Hej Benny. Hur kan jag bli av med min tryckande ilska jag inte gillar. Blir ofta arg, vill ju vara glad och positiv. Vad bör/kan jag göra?? Kram

Benny svarar:

Hej Ann-Britt!

Ilska är ofta ett uttryck för något annat, ofta för att man är ledsen och missnöjd. Men när du kommer ner i balans och stimulans som du snart kommer att komma i så har du ingen ilska som ligger och trycker där utan du möter harmoni istället.

Kram Benny

 

Camilla W

Hej Benny! Jag undrar om du kan se något vad som händer jobb mässigt för mig framöver, om det händer något? Mvh Camilla

Benny svarar:

Hej Camilla!

Inom en tio års period byter du jobb tre gånger. Det sista jobbet är rena drömjobbet och där vill du inte sluta jobba. Men jag ser att du byter jobb inom max ett år.

Kram Benny

 

Maria

Hej Benny! Vilken är min livsuppgift? Finns det något jag har kommit till jorden för att göra för andra?

Kärlek och ljus! Maria

Benny svarar:

Hej Maria!

Du är ju en utmärkt kommunikatör och inspiratör. Du är otroligt kreativ och dessutom så har du en healingförmåga i denna händer som kan hjälpa folk att må bättre.

Kram Benny

 

Kerstin

Hej Benny! Mitt äldsta barnbarn mår inte bra. Har inget självförtroende alls. Har aldrig haft ett jobb. Han tror ingen vill anställa honom. Sitter mest på sitt rum och spelar på datorn. Hur går det för honom i framtiden?

Benny svarar:

Hej Kerstin!

Jag ser en anställning för honom och även en flickvän och henne får han kontakt med via datorn. Hon älskar att spela men är duktig på artificiell intelligens. Dessutom kommer han att bli pappa till tre fina tjejer. Så varför oroa sig? Det är bättre att låta oron gå över.

Kram Benny

 

Ixzy

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är kär i en tjej som jag var förlovad med. Ska jag gå vidare eller kommer vi bli tillsammans igen?

Benny svarar:

Hej Ixzy!

Jag tycker att du ska släpa taget och gå vidare för det kommer en ny tjej in i ditt liv snart. Det är förlovning, ring och husköp. Jag hör även kyrkklockor och bröllop. Du kommer att bli jättelycklig. Tjejen har ett lockigt rött hår, vackra gröna ögon och vackra händer. Hon är väldigt petit.

Kram Benny

 

Anna

Jag läääängtar efter kärlek efter många år som singel. Finns det någon där för mig?

Benny svarar:

Hej Anna!

Det finns någon för dig också och du kommer att möta honom arbetsrelaterat. Han ser ut som en skuggshuggare men det är han inte. Det blir bättre när han rakar av sig skägget. Men han har vaaaackra ögon och stora maskulina händer. Väldigt medellängd, alltså 180cm. Men se till att han ska räta på ryggen, han har dålig hållning.

Kram Benny

 

Michael

Hej Benny! Har haft ångest problematik i flera år nu , och har bytt medicin ett flertal gånger. Det känns som att jag kommer att få leva med detta eftersom medicinen hjälper inte på det sätt som jag känner det. Kommer det att bli bättre och vad ser du att jag måste göra för att det ska bli bättre? Har funderat länge på att jag måste separera för att det ska bli bättre, men har inte kraften att göra det. Hjälp, vad ska jag göra?

Benny svarar:

Hej Michael!

En läkare kommer att hitta en medicin som funkar för dig snart. Jag säger inte att du kommer segeryra nu, för det ska man inte göra när man mår så dåligt som du gör nu. Men ni kommer även få en bättre relation när du mår bättre. Sen är meditation och andingsövningar, yoga och hypnos bra för att dämpa ångesten.

Kram Benny

 

Eva

Hej Benny Jag funderar på om det någon gång kommer in en ny man i mitt liv? Kram Eva

Benny svarar:

Hej Eva!

Absolut kommer det komma en man in i ditt liv. Han har du inte mött innan i detta livet men flera gånger i förra liv. Han och du kommer att mötas via vänner i något festligt sammanhang. Något kortare än meddellängden, 177/178cm. Aksblont hår och blåa ögon. Han har två döttrar och ni kommer att hitta passionen till livet igen tillsammans.

Kram Benny

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.