Ett event fyllt med kärlek!

Ett pärlband av skratt, storseanser och vacker sång. Nya vänner och ett spännande innehåll. Hjärtedagen bjuder alltid på ett späckat program! Läs om årets event, för snart väntar Hjärtedagen 2019!

Text: Marita Nilsson
Foto: Marita Nilsson

Känner ni er redo för en dag fylld med kärlek? Benny Rosenqvist tar plats på scenen med gott självförtroende och ett stort leende.

– Hur många här inne är rädda för att dö? Jag ser faktiskt fram emot det! Fast det är spännande att leva nu också. En gång, vid en bilolycka när jag var liten, var jag nära att dö. Så jag vet att det är vackert på Andra sidan, förklarar han för den stora församlingen.

Hjärtedagen hölls 2018 på Kockum Fritid, bara några stenkast från vattenbrynet i Västra hamnen i Malmö. Ett par hundra intresserade hade köpt biljetter och kön
ringlade sig lång redan tidigt på morgonen.

Trots detta blev det ingen trängsel. Tidningen Näras läsare hör verkligen till de varmaste och vänligaste i hela världen. Det är alla som jobbar på den lilla redaktionen överens om.

Dagen bjöd på glada överraskningar. Två planerade storseanser blev oväntat till tre. Profilen Pierre Hesselbrandt bjöd på en multimedial stund, som löpte från konsten att läsa i handflatan till en oplanerad seans som verkligen berörde alla i publiken.

Mediet Ewa Olsson från Staffanstorp liknas ofta vid andlighetens Eva Rydberg. När hon bjuder på storseans blir det riktigt roligt! Dock var allvaret aldrig långt borta när hon förmedlade budskap från Andra sidan.

Det har blivit en ung tradition för Nära att stråla samman med sina läsare och fira Alla hjärtans dag. Budskapet är tydligt. Kärlek är den röda tråden genom hela eventet. Det blir många samtal mellan både redan bekanta och nya vänner. Skratten är många och ljudnivån glad.

Vacker sång och musik ska det såklart också finnas på en Hjärtedag! 2018 var det Joachim Maathz, skådespelare och musikalartist, som fick publiken att sitta andlös. Mannen med guldstrupen spred vacker sång, som värmde i februarikylan. Elton Johns ”The Circle of Life” ur Lejonkungen fyllde lokalen:

– From the day we arrived on the planet …
 En underbar avslutning på en kärleksfull dag.

 

Här kan du boka din biljett till Näras hjärtedag 10 februari 2019 i Stockholm!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.