Änglarna är alltid med mig!

Plötsligt växte ett ansikte fram nära hennes näsa och hon kände en villkorslös kärlek. Eva i Kiruna var bara fyra år när hon första gången träffade en ängel. Dessa ljusväsen är fortfarande med henne i meditationer och healing.

Text: Marita Nilsson
Foto: Shutterstock

Eva Norlén minns sin första kontakt med änglar. Det var utanför huset i området i Boden där hon bodde. Hon var fyra år och tyckte om att sitta i en snödriva filosofera och sjunga en liten stump.

 På den tiden fanns det inte så många gatlyktor:

– Jag satt ute i mörkret, berättar Eva. En kväll såg jag ett ljus bakom ryggen. Först trodde jag det var grannbarnen som lekte med en ficklampa och ropade på dem att komma fram. Då såg jag plötsligt bilden av ett ansikte växa fram någon decimeter från min näsa.

Blev du rädd?
– Inte alls. Jag kände en sådan oerhört stor och villkorslös kärlek. Men jag berättade det inte för någon där hemma.

– Jag gick i söndagsskola och höll inte alls med fröken. Men där fanns en tavla med en skyddsängel, den kände jag däremot igen mig i. Det kunde ingen ta ifrån mig och den tryggheten har jag burit med mig genom livet.

 Eva har på senare år satsat på olika utbildningar, men det var en olycka när hon var i 30-årsåldern som förändrade hennes liv.

– Mannen jag var gift med skulle prova sin nya motorcykel. Han råkade ut för ett tjälskott och eftersom jag satt på bönpallen flög jag upp i luften och landade hårt på pakethållaren.

 Först kände Eva ingenting, men när hon vilat och senare vaknade kunde hon nästan inte röra sig.

– Jag lyckades ta mig nerför trappan och hasa mig på magen till telefonen och ringa fritidshemmet där jag jobbade. Mina kollegor kom och hjälpte mig. Tyvärr blev jag inte röntgad på sjukhuset, utan fick bara med mig en sittring hem, och värktabletter.

– Ett halvår senare visade dock röntgen att jag slagit i ryggraden rejält och fått permanenta skador.

 Idag har hon sjukersättning och arbetar deltid i en sportaffär. Hon är inte den som pratar högt och ljudligt om andlighet med vem som helst.

– Men jag har en Facegrupp där jag gör jag en meditation varje vecka med helande och änglar. Deltagarna får donera 10 kr till en organisation som stödjer djurs välmående.

 Eva arbetar också mycket med att få människor medvetna om den egna kraften och den villkorslösa kärleken. Det är här änglarna kommer in.

– Jag håller i sittningar och vägledningar med änglakort, men lägger även ut dagliga, upplyftande budskap i gruppen.

 

Certifierad av Doreen Virtue

Healingen började med att Eva kände en otrolig värme i händerna, och förstod att det var något utöver det vanliga.


– Jag försökte läka mig själv, men lyckades inte styra energierna. Några år efter olyckan gick jag olika utbildningar för att få hjälp med smärtlindring.


– Jag är medial men använder inte den gåvan till att tala med dem på Andra sidan, jag har valt andra sätt att arbeta.


 Eva är Master inom flera olika reikimetoder, hon är också Angel card reader och Angel Therapist, certifierad av Doreen Virtue, samt regressionsterapeut och certifierad aromaterapeut.

– Speciellt aromaterapin ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag har studerat den från grunden och vet exakt vilken kemi som de olika eteriska oljorna har för att jag ska kunna använda dem på rätt sätt.

Eva lever idag på två platser, i Kiruna och i Visby.

– Min särbo bor i Visby. Han bodde i Kiruna några år men klarade inte vintrarna. Nu långpendlar jag istället vilket fungerar alldeles utmärkt för oss.

 

Det här är Eva:

Bor: I Kiruna och Visby.
Familj: Särbo och 20-årig son.
Gör: Tar emot klienter för regressioner och vägledningar med änglakort både i Kiruna och på Gotland. Lär mig mer om aromaterapi.
Kontakt: Mejla Eva på guiding-life@hotmail.com eller ring 0702 53 03 53.
Facebook: Guiding Life

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.