Änglar finns – det är jag helt övertygad om

Näraläsaren Lotta trodde att hon skulle dö under en otäck taxifärd, men plötsligt fylldes bilen av en stark känsla. Lotta och chauffören var inte ensamma.

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Jag hade varit på fest och haft på mig ett par nyinköpta örhängen med fjädrar. Jag tappade dock bort ett av örhängena och letade överallt hemma.

Bara ett par dagar senare, när jag var på väg hem från jobbet hände något. Jag satt där i taxin (åker färdtjänst till jobbet då jag är funktionsnedsatt). Det var en kvinnlig chaufför som berättade att vi var tvungna att ta en annan väg hem då stora vägen var avstängd för trafik på grund av ombyggnad.

LÄS ÄVEN: Öva på att prata med änglarna – lär dig tolka deras signaler

Hela bilen lystes upp av kärlek

Vi åkte på den gamla vägen, som är väldigt vacker på landsbygden, men också väldigt kurvig. I en kurva fick vi möte från motsatta sidan, det var en bil av sportigare modell. Det gick väldigt fort och min första tanke var att nu dör vi.

Taxichauffören ropade åt mig att hålla i mig, hon sa att hon skulle försöka styra ut taxin mot sidan av vägen. Plötsligt kände jag en stark känsla i bilen, som om hela bilen upplystes av värme och kärlek. Jag hörde hur det dundrade till på vägen.

LÄS ÄVEN: Din skyddsängel är alltid med dig – så ber du om hjälp

Vi var inte ensamma


Efter en stund blev det lugnt och tyst och kvinnan sa: ”Kände du också det där, vi var inte ensamma i bilen. Jag försökte styra och ratta men någon tog tag i ratten”.

Kvinnan körde in på en gräsplätt med ett stort djupt dike bara några meter från oss. Vi satt en stund för att samla oss sedan fortsatte hon hem med mig.

LÄS ÄVEN: Vägledning från Universum: Kom närmre änglarna och skapa en skyddande energi

Örhänget var format som en änglafjäder

Väl hemma satt jag i lugn och ro och pratade med mamma för att samla tankarna. Så fick jag plötslig en ingivelse. Jag hörde en röst som sa: ”Känn i fickorna”. Jag stack ner handen och där låg örhänget, det som tidigare hade haft formen av en drömfångare, men nu var formad precis som en änglafjäder! Har provat men det går inte att forma till det själv på något vis då vingarna är väldigt hårda.

Till saken hör att jag stått med händerna i fickorna när jag väntade på bilen och inte känt något örhänge.

Lotta

LÄS ÄVEN: Anna-Lena Vikströms bästa änglatips: Kan användas i alla situationer

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.