Orb som lämnade bestående avtryck

I juli hade jag och min fru Anette förmånen att ta med en grupp till den magiska staden Glastonbury i England. Där köpte jag bland annat en ring i silver med en stor, vacker Topas-sten.

Text: Jai Thornell
Foto: Privat

Stenen synades ordentligt av mig, Anette och några övriga i gruppen innan köpet så att den var perfekt. Det var den.

Dagen efter så besökte vi Stonehenge som förstås var helt fantastiskt. Precis utanför Stonehenge  står en annan stor sten som kallas för The Healingstone. Jag tog massor av bilder och filmade både denna sten och övriga stenar i Stonehenge. 

Vi hade möjlighet att komma in innanför avspärrningarna till Stonehenge och kunde hålla en ceremoni där inne. Vilka kraftfulla, magiska energier!

På vägen tillbaka till bussen så skruvade jag lite på min ring då det var lite ovant att ha ring på lillfingret och såg då att det var något i ringen. Först trodde jag att det var skräp men när jag tittade närmre så upptäckte jag att det uppstått en vit bubbla inne i topasen. Hur i hela friden hade detta hänt?

Jag visade det för mina reskamrater och vi blev alla konfunderade – var det krafterna på Stonehenge som förändrat den? Skojade någon? Nja... tänkte jag (typiskt mig), den måste ha varit där från början. Men samtidigt visste jag att den inte varit där…

Vi åkte vidare till mot Avebury där vi stannade för frukost och jag passade på att titta hur mina bilder blivit. Då upptäcker jag orben – mitt emellan mig och healingstenen dyker den upp. 

Skeptisk som jag är har jag vägt in att bilder med orber till stor sannolikhet egentligen varit dammkorn eller ljus som bryter i linsen. Men jag inser att det är omöjligt i det här fallet. Solen är bakom molnen och bakom stenen. Det är ljust ute och flera meter mellan mig och stenen. Dessutom är denna orb tredimensionell! 

Under dagen uppstår ytterligare två vita bubblor i ringen och mer eller mindre är hela gruppen engagerade i utvecklingen. Alla undrar vad det är som händer. 

Väl tillbaka i Glastonbury tar jag kontakt med smyckedesignern och visar ringen som tas under lupp – han blir lika förbluffad som vi andra och säger att enda möjligheten är att stenen blivit utsatt för kraftfulla energier.

Nu är vi hemma igen och jag har precis gått igenom alla bilder och även det som jag har filmat. En av filmerna är också från Stonehenge. Då ser jag det igen – på en av filmerna ser jag, vid healingstenen, att orben dyker upp igen och den rör sig snabbt förbi.

Nu är jag helt, jag menar HELT, övertygad om orbernas existens – jag har det på bild, film och som bestående avtryck mitt inne i stenen på min ring! 

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.