Kan man prata med döda djur?

Näras krönikör Mia Mattsson-Mercer har sett djurhimlen, djurens paradis.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Kan man verkligen få kontakt med avlidna djur som gått över till Andra sidan? Det är en fråga som jag ofta får. Klart man kan! Djur har också en själ som vandrar vidare till en annan dimension.

Första gången jag skrev om att ha kontakt med Andra sidan var i min första bok ”Lyssna när djuren talar” (2000). Min älskade häst hade fått vandra över till Andra sidan. Min sorg var enorm.


Jag gick till en kvinna för att få kroppsmassage. Vi hade flera gånger pratat om en annan slags kroppsterapi som hon arbetade med, Body Harmoni! Min nyfikenhet var stor. Annika berättade för mig hur jag skulle göra. Slappna av och andas lugnt.


Om jag såg bilder fick jag gärna berätta om dem högt för henne. Jag förstod inte vad det var jag såg, andlighet hade inte gjort entré i mitt liv än då. Det visade sig vara djurens paradis jag plötsligt såg och upplevde.


Jag faller i en slags dvala, min kropp känns lätt. Jag svävar fram fastän jag ligger alldeles stilla. Mina andetag blir djupare och djupare. Jag bara är. Plötsligen kommer en svart och vit hingst upp bakom mina slutna ögon. Han är vacker stolt och inger självförtroende. Han galopperar och han har kontroll över alla de andra hästarna som galopperar runtomkring i en halvmåne.

Vi befinner oss i en dal där gräset är grönt och saftigt. Jag ser till och med daggdropparna på varje grässtrå. Sist kommer min gamle häst Sigge, han haltar. Jag känner hur jag spänner musklerna, känner hans närvaro, och så skriker jag: "Han haltar fortfarande!".


Jag vaknar upp, svettig och förvirrad. Jag tittar in i kvinnans ögon som lugnt försöker få mig att andas lugnare.
 ”Du har lätt för att fånga upp andras energimönster. Vad du fick uppleva här var en annan dimension hos djuren, dit de återvänder efter livet här på jorden."


Det är en underbar plats som existerar för alla våra djur när de är färdiga här på jorden. Där är färgerna mer intensiva och lugnet vibrerar fridfullt. En plats fylld av kärlek utan smärta. Ett äkta paradis!


That’s Amore!

 

Nästa vecka kan du läsa del 2 av Mias krönika om djuren på Andra sidan.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.