Anna Strandlind: Vad är klarseende?

Andlig närvaro visar sig ofta för vår inre syn, som en känsla mer än en syn för ögat. En ängels närvaro kan du uppfatta som starkt ljus, men även i känslan av kärlek, godhet och frid.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag ska berätta om vårt klarseende och vad det kan innebära. Ibland har vi så mycket fokus på vårt fysiska seende att vi "lägger undan" vårt inre seende. Men det är ofta där änglarna och andevärlden kommunicerar med oss, enligt min uppfattning.

Jag får en del frågor om hur vi kan se änglar. Jag ser änglar i ljus, de visar sig i olika former av ljus men jag även få en stark känsla av godhet, kärlek och frid.

När jag ser ljus och olika färger så är det även för min inre syn. Om vår uppfattning är att vi ska se änglar som "levande människor”, tror jag att vi missar mycket.

 

Synen är lika mycket i vårt sinne! Ditt sinnes öga. Inuti ditt huvud.  När vi tar till oss detta, händer mycket med vårt klarseende. Var öppen med sinnets öga så ska du få se!

 

När din syn visar sig i ditt sinne, blir den inte mindre verklig. Jag kan ge ett exempel. Om du tänker på ett minne just nu, så ser du omgivningen som du befann dig i då. Du kan nästan se och känna dig tillbaka dit, eller hur?

Det kan också vara så att du dagdrömmer och ser en vision framför dig. Det är på det sättet man kan se änglar och andevärlden. När jag kommunicerar med andevärlden så kan en inre film spelas upp och även ge mig symboler som jag kan förmedla till andra.

 

Det yttre ögat uppfattar ljus och former på ett sätt. Det är därför du ibland kan uppfatta skuggor som snabbt passerar i ögonvrån, eller som ljusglimtar vid ögat. Vi kan inte uppfatta ljus på samma sätt om vi tittar rakt fram. Det är därför många tror att man inbillar sig när man kan uppfatta en skugga snabbt, eller se ljus och mönster svepa förbi i hög hastighet. Men änglar och andevärlden kan visa sin närvaro på det sättet.

 

För att öppna ditt klarseende kan du hålla en kristall eller sten vid tredje ögat, i pannan mellan dina ögonbryn. Be änglarna ge dig det klara ljuset och öppna ditt klarseende. Du kan också be ärkeängel Mikael om skydd och trygghet.

Du behöver inte vara rädd. Du kan dra ner på ditt klarseende om du vill, du styr detta och du behöver inte vara orolig. Detta är en gåva du är född med och tillhör ditt högsta jag.

Änglarna vill oss väl och de skyddar dig med kärlek. Andevärlden är fin och vacker, inte tvärtom.

 

Varma kramar från mig

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.