Ärkeängel Mikael ger dig frid och styrka – lär dig att kalla på honom

Två gånger har Anna sett ärkeängeln Mikael med egna ögon. Andra gånger har hon känt närvaron av hans energier. Han kommer varje gång hon ber om hjälp!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

När du ber änglarna om hjälp så säger de alltid ”ja” till dig. Visst är det vackert att få ta del av detta! Deras kärlek till oss är villkorslös. Änglarna kan vara överallt samtidigt, eftersom de är ljusenergier. Din fråga är lika viktig som någon annans. Änglarna värderar inte människor efter vem som är ”viktigast”, utan ser oss alla som lika värdefulla.

Jag ska berätta lite om ärkeängeln Mikael och hur du kan ta del av denna kraftfulla ängel. Våra ärkeänglar står oss människor nära och de vill hjälpa oss, om vi är redo att ta emot deras vägledning. De ser alltid till vårt högsta, vårt bästa. Ibland kan vi uppleva att vi inte får de svar vi önskar, men upptäcker ofta att det till slut blev bättre än vad vi trodde från början. Det handlar mycket om att våga släppa kontrollen kring hur vi vill få vår önskan uppfylld, och att ha tillit.

Ärkeängeln Mikael är Guds högra hand när det gäller att hjälpa till med att skapa fred på jorden, att ta bort rädsla och stress hos oss människor. Vi ska komma ihåg att änglarna aldrig går emot vår vilja, det är vi som gör våra egna val. Änglarna har full respekt för oss människor.

När vi börjar leva mer i kärlek och i vår egen sanning, når vi dem inom oss. Det gäller även ärkeänglarna. Jag har sett ärkeängeln Mikael två gånger fysiskt, med mina ögon. Han lyste upp hela mitt rum och ljuset runt honom var så starkt och skimrande. Jag hörde hans röst inom mig: ”Du kan vara lugn, du är trygg. Jag är med dig.” Jag glömmer aldrig detta. Jag blev helt lugn. Hans energi är så stark och trygg.

Mikael kommer alltid när du kallar på honom. Jag upplever att det är mer vanligt att känna hans energier, än att se honom. Denna ängel vill hjälpa dig med allt som ger dig frid. Han stärker dig genom att ge dig mod, om du står inför något jobbigt. Det är viktigt att du ger honom din tillåtelse att ingripa om du står inför en speciell situation. Som sagt, han går aldrig emot din fria vilja.

Du kan kalla på honom tyst, högt, i skrift. Eller varför inte i en sång? Det viktiga är inte hur du ber om hjälp, det viktigaste är att du gör det. Du kan säga: ”Mikael, jag behöver din hjälp…” Han kan också skydda dig från lägre energier.

Se honom som din beskyddare och du kommer att bli förvånad över på vilket underbart sätt han finns där för dig. Du kan räkna med hans hjälp, för han säger alltid ”ja” till dig. Tack Mikael för att du finns hos oss!

Varmaste kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.