Anna Strandlind: Låt tingen tala!

En ring, en nyckel, en leksak. Tänk så mycket ett föremål kan berätta om sin ägare och om en plats. Mediet Anna lär dig psykometri, en väg att utveckla din medialitet!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag tänkte skriva lite om hur psykometri fungerar och hur vi kan öva på detta.

Alla föremål har sitt eget unika energifält som plockar upp vibrationer från exempelvis platser eller människor de är sammankopplade med. Det är även så att om en sak har varit en kortare tid hos någon, så har den dragit åt sig den speciella energin i just det energifältet.

När vi ”läser” av en sak så kan vi få information om var den har varit, vi kan få olika känslor, se saker via vårt inre öga och få till oss kunskap om personen som ägt föremålet. Alla våra sinnen är påkopplade och öppna, utan att vi dömer eller ifrågasätter.

Ibland kanske du inte förstår allt som kommer till dig, men då kan personen som äger saken förstå.

Vi lär oss också genom psykometri att tolka symboler, färger… Du kan få upp föremålets bakgrund, dess historia.

Många anser att psykometri kan vara öppningen till att ”jobba vidare” medialt.

 

Så här kan du läsa av föremåls energier:

 

  1. Be någon person som du inte vet så mycket om, att få hålla i ett föremål, en ring eller något annat personligt.

 

  1. Håll saken i handen och rikta dina tankar till föremålet. Blunda gärna.

 

  1. Du kan för din inre syn se en guldtråd eller en ”pil” som länkas ihop med föremålet. Slappna av och låt allt komma via dina sinnen. Värdera inte, utan låt det bara komma. Du kan få en färg, en känsla, en inre bild.

 

  1. Nu ska du acceptera allt som kommer till dig, även ”välkända” bilder som du upplevt och sett tidigare. Det behöver inte betyda att de är oviktiga.

 

  1. Berätta för personen som äger föremålet exakt vad du ser, utan att förminska, försköna eller förskjuta något. Utelämna inget, bara för att du själv anser att det ”kanske inte är så viktigt.” Ha tillit till den informationen du får till dig.

 

Öva gärna tillsammans med vänner. Våga också lita på dig själv.

 

All lycka och varm kram från mig!

Anna 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.