Änglarnas lagar och regler – finns de?

Brukar du be änglarna om hjälp? Vågar du ha tillit? Lita på att du blir hörd, säger Anna. Änglarna finns där för dig. Med kärlek leder de dig dit där du är trygg och bekväm.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Änglar är ren kärlek och den bästa, högsta energin. Detta vet du säkert redan, men jag skulle ändå vilja ta upp frågan om änglar följer några regler och lagar? Ja, de följer en lag, nämligen den som är den allra viktigast. Kärlek!

Änglar är från den heligaste källan, gudomligheten. De önskar och vill inget annat än att vi ska känna och finna frid, glädje och den renaste lyckan i våra liv. Det får mig att bli trygg och varm i hjärtat.

Om vi stannar upp och tar till oss detta, kommer vi att se saker och ting på ett annat sätt. Änglarna är till för oss människor, för att hjälpa oss att känna just frid, lycka och glädje. Sedan är det upp till oss att försöka agera efter detta så gott det går. Frågan är om vi alltid gör det? Jag tror inte det.

Vi har fått en enorm gåva och det är vår fria vilja, vi får alltså välja själva. Detta gäller ju faktiskt allt i livet. Vad vi gör, hur vi agerar i situationer, vart vi är på väg, hur vi väljer att vara mot andra människor och även mot oss själva.

Hur väljer du att ta emot änglarna? Släpper du taget efter att du bett till de högre goda makterna om hjälp? Eller är oron kvar och du ber om samma sak igen?

Detta är inte alls konstigt för vi vill ju så väl. Det kan däremot skapa tvivel och rädsla, tilliten förvinner. Det är ju det som är gudomlighet - tillit. När du släpper in änglarna i ditt liv så låter du dem ta över dina bördor. Med kärlek leder de dig dit där du känner dig trygg och bekväm.

Att be är att ge handen till gudomligheten, lyssna in källan i hjärtat. Att be är inte att fråga.

När egot tar över, börjar vi ibland frukta livet och det som vi inte vet något om - framtiden, det okända. Fast att vi anstränger oss så får vi inte alltid det vi vill ha. Vi vill ha vår egen vilja igenom och vi ser en lösning framför oss, inget annat.

Vi kan nog alla känna igen oss i detta. Vad händer då? Jo, rädslan och vårt ego tar över. Vi blir fullt upptagna med att fokusera på det som kan gå fel, vi är inte i nuet utan skenar iväg. Detta leder till mer rädsla.

Vi måste släppa taget i dessa lägen, ge upp och backa. Ha tillit till universums goda kraft och gudomlighet. Då händer det mycket inom oss, för vi släpper in kärleken och det leder till frid.

När vi släpper rädslan bygger vi kärlekens tillit. Där finns svaren. När vi litar på gudomligheten och änglarna, litar vi också på att själva livet stöttar oss.

Du får hjälp, tvivla aldrig på det.

 

Varma kramar från mig

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.