Välkomna ärkeängel Metatron i ditt liv: Så här kan han hjälpa dig

Anna ber ofta ärkeängel Metatron om hjälp i sitt arbete som medium. Han finns där för oss alla poängterar hon, så ha tillit till att du också blir hörd när du ber om hjälp!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag läste att ärkeängel Metatron en gång påstås ha varit en människa som vandrade här på jorden. Han skulle ha varit en profet som samlade på sig så mycket av det gudomliga, att när han sedan dog så steg han upp och blev en ärkeängel.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

Hans energi är ung, frisk och ”stark”. Vi alla upplever änglar olika, så ta till dig det du behöver. Och framför allt, ha tillit till att änglarna är med dig när du ber dem komma.

Be Metatron om hjälp

Denna ärkeängel brukar jag be om hjälp när det gäller energier som kommer från universum och sammankopplingen mellan jord och universum.

Metatron hjälper också känsliga människor som behöver hjälp här på jorden. Det kan vara ljusbärare eller indigobarn. Dessa människor som är här för att på något sätt vill sprida ljus, kärlek och harmoni till jorden. När man känner att man tappat bort sig i jordelivet, då kan man be ärkeängel Metatron komma.

LÄS ÄVEN: Öva på att prata med änglarna – lär dig tolka deras signaler

Du får även hjälp av Metatron att balansera dina chakran, så be honom om hjälp om du känner dig i obalans.

När vi är kontakt med den gudomliga vägledningen som ”himlen” erbjuder så hjälper Metatron oss. Jag ber honom ofta om hjälp när jag jobbar som medium och vill vara en länk från andevärlden i kärlek. Det är så fint.

Kontakta en ärkeängel

När vi behöver få tiden att räcka till så kan vi också be honom hjälpa till, om vi känner oss stressade eller ska hinna med vissa saker under en viss tid. Han hjälper oss att släppa på tidsschemat och klara av saker och ting.

Du kan be en bön till Metatron för att välkomna honom in i ditt liv. Detta är bara ett förslag, du kan självklart be på ditt sätt. Du är hörd!

LÄS ÄVEN: Din skyddsängel är alltid med dig – så ber du om hjälp

”Ärkeängel Metatron, jag tar emot din energi som är mellan himmel och jord. Jag tar också emot ditt kärleksfulla ljus och finner mening i nuet och känner ingen stress. Jag tar tacksamt emot din balansering av mina chakran och tackar för din godhet och kärlek till mig.”

Ta emot detta, ha tillit till att du är hörd och känn kärleken till ditt liv.

Varma kramar från mig

Anna

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.