Hur skulle en ängel göra? Lär dig att agera i kärlek

För Anna Strandlind är det helt naturligt att kommunicera med änglarna varje dag. Det kan du också göra! Änglarna vill gärna finnas där för dig, hjälpa dig. De trivs där kärleken bor.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Det finns hur mycket som helst jag skulle kunna skriva om, när det gäller våra underbara änglar. Det är den renaste och godaste kärleken som finns! När vi tar in dem i våra liv så förändras synen på oss själva och andra till det bästa. Det är en villkorslös kärlek änglarna ger oss, och de dömer aldrig. Änglarna vill att vi ska ta del av deras kärlek så att den alltid finns inom oss, och även ges till andra. Det handlar om att skapa vår egen storhet. Att bidra till något gott. Visst är det fint?

Jag kommunicerar med änglar dagligen och det kan alla göra. Men hur gör man då? Änglarna finns inom oss, i vårt hjärta. Där kärlek bor, där trivs änglar. De är givetvis med oss även där det inte finns så mycket kärlek, men vi känner dem lättare via den kärleksfulla kraften.

Vi är alla förankrade i änglakraft, vi föds med den! Och om du känner och har tillit till den, blir det lättare att förstå änglarnas gudomlighet och skaparkraft. De, däremot, accepterar alltid vår egen, fria vilja.

Änglarna vill gärna ha kontakt, de vill hjälpa till. De vill också att vi ska leva efter det ljus som vi har i våra hjärtan. Det som håller oss tillbaka är rädslan. Människans ego tar gärna över och det är detta som skiljer oss från ljusvarelserna.

Det är inte konstigt att vi är rädda när det ser ut som det gör i världen, men rädslan får inte styra för då är vi inte längre i vårt högsta ljus utan i fruktan. Vi kan välja att se rädslan och då stärka rädslan ännu mer. För det vi upprepar och fokuserar på, det förstärks. Samtidigt är det naturligt att uppleva rädsla, det finns i vårt genetiska arv.

Vad har då detta med änglar att göra, kanske du undrar? Jo, när du börjar se allt ur ett änglaperspektiv, har du ett kärleksfullt läge att utgå ifrån. Det är då du väljer att se det goda i samhället. Du kommer att skapa och se möjligheter, både hos dig själv och hos andra. Änglarna vill att du ska veta att du är här för att leva i glädje och i harmoni.

Vi ska lära av varandra och ta lärdom av livet. Om du väljer att utgå från din inre, högsta kärlekskraft vid möten med andra, så är det just lärdomen du får. Om du väljer rädslan, som vi alla bär på mer eller mindre, så hindrar den dig och begränsar både ditt liv och andras.

En början är att ta in änglarna i ditt hjärta och försöka att agera i kärlek. Varför inte fråga dig själv när du står inför en situation: ”Hur skulle en ängel göra här?” Kom ihåg att du aldrig ska döma dig själv, eftersom änglar älskar dig villkorslöst.

 

Varmaste kramen från mig!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.