Är du en stjärnsjäl? Så känner du igen egenskaperna

En starseed, en stjärnsjäl, är reinkarnerad till jorden med ett högre livsmål och med unika gåvor. Tanja Dyredand berättar mer om de reinkarnerade själarnas mission här på jorden. Känner du igen dig eller vet du någon som är en stjärnsjäl?

Text: Olivia Egge
Foto: Olivia Egge

Under en meditation fick Tanja Dyredand, Näras nya profil, är initierad shaman, certifierat medium och healer,  oerhört detaljerad information kanaliserad till sig. Och det var tydligt att denna kunskap skulle spridas till andra. Nu har hon samlat allt i en ljudbok om starseeds, stjärnsjälar, som är här på jorden för att skapa en bättre värld!

Det här är starseeds – stjärnsjälar:

Kanske har du någon gång tittat upp mot himlavalvet och känt en oerhörd dragning till någon stjärna, eller stjärnkonstellation? Har du känt att du har ett högre kall, att du är här för att uträtta något, men inte kunnat sätta fingret på vad? Kanske har du plötsligt, efter livsavgörande förändringar, fått ett andligt uppvaknande? Eller haft en känsla av uråldrig visdom från mycket ung ålder?

Starseeds, stjärnsjälar, är ingen ny företeelse även om de nu, de senaste åren, fått mer uppmärksamhet världen över. Stjärnsjälar sägs enligt uråldrig visdom ha återvänt till jorden sedan urminnes tider, och det finns återberättat om cirka 19 olika stjärnkonstellationer varifrån de kan ha sitt ursprung. I gamla mystikens Egypten, daterad till över 5 000 år f Kr, finns hieroglyfer, bilder och berättelser om stjärnfolk reinkarnerade från avlägsna galaxer, solsystem och stjärnkonstellationer.

Liknande avbildningar och historier återfinns från Mesopotamien, assyriska folket, senare Persiska riket, Osmanska riket och Solriket. Samt hos ursprungsbefolkningar som hopi-, maya- och inkafolket, liksom maorier på Nya Zeeland, samt polynesiska folken från Påskön, Rapa Nui. De sägs ha levt i nära koppling till stjärnfolk.

Det finns även berättelser inom våra nordiska shamanska led som vittnar om kosmisk kontakt och upplevelser från våra galaxer.

Vissa menar även att många av våra världsliga ledare, vetenskapspersoner och världsförändrare, exempelvis både Buddha och Jesus, var starseeds. Hitsända för att lyfta vår planets medvetandenivå och bidra till världslig förändring.

SE ÄVEN: Webbkurs: Månens Magi med Tanja Dyredand

Egenskaper hos en stjärnsjäl:

Alla själar har levt många olika liv, genom olika tidevarv och på olika platser i universum. Genom våra reinkarnationer gör vi själsresor och växer och utbildas. Oavsett vilken stjärnkonstellation en själ ursprungligen kommer ifrån, där alla konstellationer har lite olika egenskaper, finns vissa gemensamma drag hos en stjärnsjäl.

Några stjärnsjälsdrag

  • Höja medvetandet och skapa fred och jämlikhet i världen: Allmänt är stjärnsjälar reinkarnerade hit till jorden för att påminna oss om våra egna unika gåvor och livsmål inom det jordliga och det esoteriska. Men även för att värna om jämlikhet, allas lika värde, och mota obalanser.
  • Unika gåvor och dubbel livsmission: Alla starseeds har unika själsgåvor, livsuppgifter och livsmål som under livstiden här på jorden aktiveras för att utveckla själar. Men också för att hjälpa andra att minnas allas unika gåvor, visdom och livsmål från Akasha-arkiven.
    Esoteriska gåvor är vanliga, exempelvis klärvoajans, se och höra andevärlden, intresse för det astrologiska, uppleva själsresor, få kanaliserade budskap.
  • Udda fågel redan som barn: Många har känt sig annorlunda och uppfattats som lillgamla, speciella och ifrågasättande. Starseeds har svårt för att bli placerade i fack eller att förstå gamla samhällsmönster, såsom skola eller samhällets orättvisor. Som barn kan de uppleva att de var ensamma eller mobbade. När en starseed träffar en annan starseed upplevs djup förståelse och en känsla av att alltid ha känt varandra!
  • Inre visdom och intelligens: Starseeds känner ofta att de har inneboende djup visdom, eller att de är här av en anledning. Ibland är deras livsmission glasklar sedan tonåren, andra är mer förvirrade i sin livsuppgift, tills den är redo att aktiveras. När den väl aktiveras, upplevs en känsla av att ”allt faller på plats”, att du är ”på rätt väg” och du har flöde i livet. Vissa får uppleva tuffa livsutmaningar både i kropp och sinne innan livsmålet aktiveras.
  • Högkänslig och empatisk: Vissa kan uppleva en känslighet för ljus, ljud, frekvenser och andras energier. Glöm inte att sätta ett dagligt beskydd i ditt hjärtchakra om du upplever detta.
  • Stjärnsjälar återfinns inom alla kulturer, åldrar, könstillhörigheter och folkslag över hela vår planet.

Olika typer av starseeds

Stjärnänglar

Vissa starseeds kallas även stjärnänglar. Det är personer som är här för att hjälpa människorna, naturen, vattendragen, växtriket, bergen och djuren. Stjärnänglar lyser upp ett helt rum med sin energi av ljus, kärlek, omtanke och healing. Många kan kommunicera med djur. Här hittar du personer inom omvårdnad, läkare, healers och shamaner.

Stjärnrebeller

Andra starseeds kallas för samhällsförändrande rebeller med uppgift att bidra till världsförändring. Här hittar du alla som står på barrikaderna och ifrågasätter samt triggas av orättvisor och blir provocerade av gamla föråldrade paradigm och levnadsmönster gällande kultur, ras, könstillhörighet, manligt, kvinnligt och icke-binärt. Här hittar du vetenskapspersoner, advokater, journalister, fredsbevarare, miljökämpar samt högteknologiska innovatörer.

20220607-bokomslag-tanja-starseed.jpg

Boken Starseed bliss – Meditera med stjärnorna släpptes i slutet av maj 2022 och finns där ljudböcker finns. Här hittar du nio separata kapitel med olika teman. Sätt beskydd för din dag, attrahera mer överflöd med hälsa, få tillgång till Akasha-arkiven, ekonomi och kärlek, möt din ljusguide och attrahera din tvillingsjäl/själsfrände är exempel på några teman och kapitel.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.