Spännande möten med det okända

Nu presenterar vi ett nära samarbete med Spökpodden. Martin Nilssons och Oscar Panizzas intervju-podcast bygger på spännande samtal med människor som verkar inom det mediala och ockulta. Gästerna berättar om sina övernaturliga upplevelser och tillsammans belyser de olika andliga ämnen. Redan efter första avsnittet gick Spökpodden upp på topplistan över Sveriges mest populära podcasts inom samhälle och kultur!

Text: Paulina Holkenberg

Hej Martin och Oscar, ni har haft stor framgång med er podcast Spökpodden. Varifrån kommer ert intresse för det övernaturliga?

 – Vi är båda uppvuxna i hem där det har funnits ett intresse för det övernaturliga. När vi två lärde känna varandra märkte vi att vi delade intresset för det andliga och många av våra samtal slutade med att vi diskuterade det övernaturliga. De samtalen var början till Spökpodden. Vi vill utveckla och lära oss mer om det övernaturliga och bjuda in lyssnaren att också utveckla sin andlighet.

 

Har ni själv andliga förmågor?

 – Vår uppfattning är att alla har det, mer eller mindre. Just nu är våra andliga förmågor inte så utvecklade, ni får återkomma vid senare tillfälle och ställa om frågan!

 

Har ni några andliga upplevelser som ni kan dela med er av?

 – Vi har båda haft upplevelser på var sitt håll, och nu när vi kört igång podcasten har vi fått uppleva några saker ihop! Vi var bland annat och besökte en gäst som hade ett trollbord. Vi fick kontakt med Oscars mormor som lämnade ett personligt meddelande till Oscar. Det var spännande!

 

Vilket är ert favoritavsnitt i podden?

 – När vi precis släppt ett nytt avsnitt så brukar det vara favoritavsnittet, tills nästa kommer. Men det avsnittet som har berört oss mest hittills är när vi var hos Birgitta Segerblom och pratade om hennes bok ”100 samtal med Claes”. Det är ett möte som vi båda kommer att minnas väldigt länge.

 

Läs mer på: www.spökpodden.se eller lyssna via din podd-app.

 

Lyssna på när Näras krönikör Anna Strandlind gästar Spökpodden

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.