Så skyddar du dig mot oönskade besök från Andra sidan

Bonitologen Marita Nordin Håkanssons första kontakt med Andra sidan blev en skräck­upplevelse och det fick henne att förstå hur viktigt det är att kunna skydda sig mot oönskade påhälsningar från andevärlden. Här får du hennes 7 bästa tips!

Text: Marianne Westerlund
Foto: Shutterstock och Marianne Westerlund

Så skyddar du dig:

1. Kalla i tanken eller med ord på Ärkeängeln Mikael. Be honom om hjälp och beskydd mot rädslobaserade, låga energier. Tacka för hans hjälp.

2. Röken från vit salvia rensar bort dålig energi. Lägg några blad eller ett salviaknippe i en metallskål. Tänd på tills det börjar ryka. Gå runt med skålen i de rum som behöver renas, glöm inte hörnen där energier ofta stagnerar. Föreställ dig att det sprids ett skinande ljus där du går fram.

3. Vädra! Släpp in ny och frisk energi genom fönstren.

4. Om du känner dig rädd, så manifestera tankemässigt ett valnötsskal runt dig. Valnöten är en underbar symbol. När man öppnar nöten så syns ett hjärta på varsin sida i skalet. Själva nöten ser ut som en hjärna. När man inte behöver skyddet längre så tar man av sig skalet i tankarna.

5. Man kan även föreställa sig att man har fjärilsvingar på ryggen. Fäll fram vingarna och slut dem framför bröstet i tanken. Den här visualiseringen
fungerar också som healing, om man föreställer sig omsluten av vackra färger och mjukhet.

6. Känner du av obehagliga energier så lita till din egen kraft. Ta fram ”Guds vrede” inom dig och säg högt att de ska försvinna.

7. Jorda dig. Stå stadigt på marken och föreställ dig att du har rötter under fötterna som når långt ner i Moder Jord. Därefter drar du upp jordens kraft och energi i din kropp. Att jorda sig är viktigt, gör det gärna varje dag.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.