Följ två podcasts på Näras kryssning!

Holy Crap och Spökpodden är två riktiga giganter inom andliga podcasts. De drivs av unga entusiaster och har snabbt fått en stor skara följare. Möt personerna bakom på Näras kryssning 11–12 oktober! Du får också chansen att följa en poddinspelning!

Spökpodden startades i augusti 2019 av Martin Nilsson och Oscar Panizza – två unga män som är övertygade om att livet fortsätter när vi gått över till Andra sidan. De har ett stort intresse för vad som händer när vi dött och i sin podd om det paranormala har de skapat en plats för möten och samtal med spännande gäster. De har även följt Näras profil, mediet Anna Strandlind, när hon gjort husrensning och spelat in direkt från platsen.

På Näras kryssning får du chansen att lära känna killarna och även följa hur det går till vid en inspelning. Martin och Oscar gör Cinderella till en tillfällig studio, med er läsare som publik!

Holy Crap gjorde sitt första podcastavsnitt i november 2019 – Amanda Miklin och Mathilda Ritzén brinner för andlighet och vill gärna dela med sig av allt de lärt sig och tror på. I sin spiritualistiska podcast samtalar de med gäster som alla har olika specialinriktning inom den mediala världen – till exempel reikihealing, astrologi och kanalisering. Näras andliga profil, mediet Benny Rosenqvist, är en av många som varit gäst i podden och pratat om sin mediala gåva.

Amanda och Mathilda kommer att vara med på Näras kryssning och berätta om sin framgång med Holy Crap och hur de vill förändra synen på spiritualitet, framför allt i den nya generationen.

 

Läs mer om Näras kryssning här!

 

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna. Som läget ser ut nu har vi som avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor.

 

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.