Annas djurkommunikation: Cleo är enormt trogen

Anna Strandlind är mediet och friskvårdsinstruktören som har djuren extra nära hjärtat. Sedan barnsben har hon kommunicerat med både vilda och tama djur. Här får matte Caroline veta mer om sin hund Cleo.

Text: Anna Strandlind
Foto: Privat

Cleo är enormt trogen
Hon visar mig en annan hund som hon saknar och som hon gillar mycket att vara med. En beige, ljus hund. Vill leka! Cleo ser lite suddigt, eller hur jag nu ska förklara det. Inget fel på synen men känns som om det är något i ögonen, som skräp eller dylikt. Hon har inte riktigt koll på avstånd och så…


Hon har en skräckblandad förtjusning för vatten. Hon är nyfiken samtidigt som hon tycker det är lite ”skrämmande” att vistas vid vattendrag eller sjöar.
Cleo är en väldigt alert hund och har koll på det mesta trots sin unga ålder. Hon visar mig en plats som hon älskar att springa och vara på, bredvid ett hus, där finns en äldre kvinna. Hon får saker och mycket gott där, haha!
Hon gillar andra hundar men inte för stora hundar, då blir hon lite rädd.


Hon är enormt trogen Caroline och älskar henne! Cleo pratar också om en man som finns med dem, hon tycker han är rolig och tycker om honom också. Sedan ser jag en katt som är med från Andra sidan. Den känns mer som en ”hund” eftersom den kunde en del saker och var som en trogen hund gentemot Caroline. Denna katten har/hade ett starkt band till Caroline, den är med från Andra sidan och Cleo ser denna katt. Hon gillar katter. Hon vill jobba och gärna bära saker i munnen och blir stolt då hon får göra det.

 

Matte Caroline svarar:
Ja, den andra hunden är min mammas som hon leker med där hos henne. Att hon blir bortskämd där förstår jag, haha! Då blir mamma glad när hon får veta det.

Jag förstår precis vad du menar med ögonen. Vi har varit hos veterinären och vi sköljer hennes ögon för hon får lite skräp i dem ibland, därav det suddiga du upplever tror jag.

Vattnet förstår jag också. Hon vet inte riktigt hur hon ska hantera det, samtidigt som hon är nyfiken. Cleo gillar hundar men inte för stora, det är sant. Ja, vi har ett sådant fint band, Cleo och jag. Mannen som hon pratar om är min sambo, så det förstår jag.

Nämen åhhh, katten är min förra katt som du beskriver, som var precis som en hund! Vi hade ett otroligt band. Vad glad jag blir att hon är med oss! Jag blir så rörd. Okej, Cleo gillar katter, då vet jag.

Ja, hon bär gärna saker kortare stunder. Men då ska hon få göra det mer.
Jag älskar verkligen denna hund. Stort tack Anna!

 

 

Vill du också ha hjälp att förstå ditt djur bättre?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla:
djurkommunikation@tidningennara.se

Skicka brev till:
Djurkommunikation, Story House Egmont, Tidningen Nära, 205 07 Malmö.

Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.