Annas guidning: Vad betyder bilden av sjukhusmiljön som ofta dyker upp i mitt huvud?

Den här veckan svarar Anna på en fråga från en läsare som har en återkommande bild i huvudet från när hon var liten. Vad betyder egentligen dessa bilder som dyker upp i ens medvetande? Så här säger Anna Strandlind.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej Anna!

Det återkommer en bild i mitt huvud allt som oftast. Jag är liten och står i en spjälsäng och gråter förtvivlat. Det är högt till taket och jag ser en hög dörr. Dörren öppnas och det syns en sjuksyster i vitt förkläde och vit mössa.

Kram

M-L

 

Anna Strandlind svarar: Universum talar till oss på olika sätt!

Hej M-L!

Jag får en del frågor om bilder som dyker upp inom oss och om drömmar, både dagdrömmar och nattliga drömmar. Jag ska försöka förklara på ett så bra sätt som möjligt, utifrån mina erfarenheter som medium och andlig coach.

Alla människor tänker i bilder. Ber jag till exempel dig att beskriva din hall så ser du hallen först inom dig, sedan talar du om vad du ser. Vi befinner oss ständigt i tre dimensioner. Den högsta är den spirituella, den andra är den intellektuella och den tredje är den fysiska världen. Det som skiljer dem åt är det här:

Den högsta, som är den spirituella, innebär att allt skapas här först. Allt är energi och dina idéer kommer från det spirituella. Allt som har manifesterats kommer från den spirituella delen. Universums överflöd, guider, änglar, andevärlden finns också i den spirituella delen som vi alla har tillgång till.

Universum finns i ditt undermedvetna, där dina känslor finns och där minnen lagras om vem du är och vad du tror om dig själv som en följd av det du upplevt. Ditt intellekt hjälper dig att ”tona” in dig på det spirituella, så att du kan föreställa dig saker med hjälp av dina sinnen som är ditt medvetna sinne - ditt intellekt.

Den fysiska delen baseras på dåtid, det du ser idag.

Eftersom allt är energi, sker allt skapande från det spirituella till den fysiska delen. Energi ”dör” aldrig utan förvandlas bara på detta sätt.

Nu till din bild. Eftersom alla har kontakt med den spirituella delen, även du, så talar universum med oss på olika sätt. Ibland kan det vara minnen från förr, till exempel om du var mycket sjuk som liten. Det kan också handla om att du har upplevt något som berört dig från barndomen, som att du inte blivit hörd eller fått den uppmärksamhet du behövde. Då kan det komma bilder till oss på olika sätt och i olika situationer.
Det kan också handla om att du är en hjälpare och vill göra något nytt, där du ska hjälpa dig själv först och främst, sedan andra. Även tidigare liv kan visas sig i bilder, men inte för att stjälpa oss utan för att hjälpa oss med positiv kraft.

Återkommande bilder och drömmar är att du står i en förändringens tid i kärlek till dig själv där du ska göra andra val och ta beslut som gynnar dig och din framtid. Det är inte negativt, fast att vi ibland kan uppleva det så när vi ser det inom oss.

Det du ska fundera på nu är:

• Hur kan jag mer lyssna på mitt hjärta och följa min väg och dröm?
• Vad ska jag förändra för att våga leva ut mer i mitt liv?
• Vad symboliserar bilden för mig i positiv kraft, för en förändring?

Du har svaren inom dig och jag hoppas du fick klarhet i din återkommande bild.

 

Varm kram från mig,

Anna

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. Varje vecka svarar hon på en läsarfråga på Näras hemsida och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Anna-Guidning-1080x1350.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga.
Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.