Pierre svarar: Det var farfar som besökte er

I varje nummer av Nära svarar mediet Pierre Hesselbrandt på läsarfrågor som kommer in till redaktionen. Leila fick svar på sin fråga i Nära nr 2 och kunde bekräfta flera av detaljerna i Pierres svar.

Text: Tidningen Nära
Foto: Getty Images

Leilas första brev till Pierre:

För två, tre år sedan flyttade vi in i boningshuset på vår släktgård som använts som sommarstuga. Vi valde min mans farfars ateljé som sovrum. Sent en kväll vaknade jag av att det luktade starkt av terpentin och piptobak. Var det farfar som var på besök och ville han säga något?

Mvh Leila

 

Pierres svar i Nära nr 2, 2020:

Hej Leila! Mycket riktigt var det din mans farfar. Jag får in något med namnet Lars. Kanske att han var född i stenbockens tecken och så får jag in något med musik med honom. Jag får också kontakt med en kvinnlig energi som känns som en mor med namnet Kerstin eller Karin. Även denna energi är född i stenbockens tecken. Denna kvinna hälsar på er ibland. Hon visar mig även två eller tre hundar. Den ena liknar en pudel, det är i alla fall en mindre hund. Den andra ser ut som en mindre ”Lassie-hund”. En ny hund är på ingång hos er detta år. Hoppas att du förstår något av allt detta. Om du gör det, så skriv gärna till Nära.

Bästa hälsningar Pierre

 

Leilas återkoppling:

Hej! I nr 2 ställde jag en fråga till Pierre som stämde väldigt bra. Han skrev att det var min mans farfar som hade besökt oss. Det var så skönt att få det bekräftat för jag har hela tiden känt att det var han. Min man är lite skeptisk av sig, men en kväll kände även han tobaksröken. Min mans farfar hette, precis som Pierre fick fram, Lars och var född i stenbockens tecken. Detta visste vi dock inte innan jag slog upp det i släktkalendern. Han kom in på musikaliska akademin på cello som 13-åring. Någon Kerstin eller Karin är vi inte säkra på. Kan vara en äldre släkting som vi inte träffar så ofta, vet inte om hon lever längre. Jag har en underbar äldre dam som heter Kerstin som är hundvakt av och till och som känns som en mamma. Angående hundarna så är det klockrent. Vi har haft shetland sheepdog i över 30 år, alltid två och två. De ser ut som små ”Lassie-hundar”, kallas även dvärgcollie. Eftersom våra döttrar blev allergiska mot hund, så bytte vi ras till en icke-allergen hundras, så nu har vi en vit dvärgpudel. Du skriver att en ny hund är på ingång. Vi har alltid haft två åt gången, just nu har vi bara en och har inte haft tankar på flera. Lilla Trassel som vi har är en riktig "mattegris", så jag vet inte hur han skulle gilla en konkurrent. Tack för svaret i tidningen!

Hjärtliga hälsningar Leila

 

Missa inte Pierre Hesselbrandts webbkurs för personlig och medial utveckling

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.