Näras medium ger svar: Kommer jag att hitta ringen?

Anna-Lena Vikström är sierska och kan hitta dina försvunna saker! Veronica har tappat bort sin guldring och ber Anna-Lena om hjälp för att hitta den igen.

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

Hej Anna-Lena! Har tappat bort min guldring som jag köpte och graverade in min bortgångne sons namn i. Blev så ledsen när jag upptäckte att jag tappat den. Tar aldrig av mig den så därför vet jag att jag har tappat den. Kommer jag nånsin att hitta den?
Mvh Veronica

Anna-Lena svarar:
Jag tror du kan ha svårt att hitta den, för den första känslan jag får är betong och en hall, känslan är att du är på väg någonstans. Sedan får jag känslan av glasruta och kläder nära ett golv, jag får känslan av grus. Därför tror jag du tappat den precis bredvid en dörr när du ska gå ut eller in i huset.

Kommentar från Veronica:
Ja, jag tyckte att jag hörde att det klirrade till men jag vet inte var jag var när jag hörde det. Vi har grus utanför huset och just nu är det mycket snö, men jag ska leta där när snön smält lite och hoppas att den är där. 

Ställ en fråga till Anna-Lena Vikström du också!

Mejla: anna-lena@tidningennara.se. Döp mejlet till "Fråga till Anna-Lena".
Observera: Till denna e-postadress kan du endast skicka frågor till den andlige profilen som vi får lov att publicera i tidningen Nära. Frågan kan även komma att publiceras på hemsidan. Vi kan inte garantera att alla som skriver frågor kommer med. Det kan också dröja innan din fråga publiceras. Nära-redaktionen hantererar inkorgen, inte den andlige personen. 

På hemsidan visas endast ett fåtal frågor och svar. Alla frågor som besvaras publiceras i tidningen Nära. 

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.