Näras medium ger svar: Det betyder drömmarna!

Elsy har haft drömmar som hon inte vet hur hon ska tolka. Bland annat har hon i en dröm mött någon som utgett sig för att vara en ärkeängel.

Foto: Shutterstock

En liten vit hund föddes och jag lät en annan tik än dess mamma amma den. Hennes valpar tyckte inte om den nya valpen, så de bet den så fort de fick möjlighet. Jag gav den då mjölkersättning istället. Några månader senare blev den ihjälbiten av en annan hund. Vad betyder denna dröm? Några dagar tidigare drömde jag om en stor man som stod framför en enorm katedral. Han var helt svartklädd och jag tror det var en ärkeängel. Han sa inget, men det var ett förebud att någon skulle gå över till Andra sidan. Kan du förklara detta fenomen? Denna man gör mig så olycklig – kan du se någon bättring för mig?
Elsy K, Göteborg

Benny svarar: 
Det handlar om varsel och tecken som du får. Drömmen om hundvalpen handlar om din egen utsatthet och att du känt dig övergiven. Mat står för energi. Du ger men får inte så mycket tillbaka, och även om du försöker få energi, så lyckas du inte. Mannen vid katedralen är inte någon ärkeängel. De går bara ner i kärlek, inte för att skapa olycka i ditt huvud. Personen har du mött i ett tidigare liv. Be den personen att lämna dig ifred. Det kan du göra nästa gång du möter honom i drömmen.
Kram Benny

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.