Helena-Magdalena: "Fiskar och Tvillingar trivs bra ihop"

En läsare vill veta mer om varför han valt kvinnorna i sitt liv. Astrologen Helena-Magdalena Ivekrans har förklaringar till att hans tecken dragits till just dessa kvinnor.


Hej Helena-Magdalena. Trevligt att du har kommit till tidningen. Välkommen! Jag är en ”gammal gubbe” som har lite funderingar och ber dig om svar. Du skrev om att vi ”dras” till likasinnade och vänner/partners som har samma stjärnbild. På det viset skulle man få ett fint och bra liv ihop. Jag är gift för tredje gången nu och då undrar jag, min första fru var född 12/8 och min andra 22/8 och min nuvarande 17/6. Jag själv är född i fiskarnas tecken den 5/3. Separerade från min första fru efter 7 år, min andra dog efter 11 år och nu har jag varit ihop med min nuvarande i över 23 år. Vad ställer du för tankar om det? Varför har jag dragits till dessa kvinnor?
MVH Legure

Helena-Magdalena svarar:
– Hej Legure! Tack för din fråga! Fiskarna är ett subtilt tecken, styrt av Neptunus. Med Solen i Fiskarna är du född i ett föränderligt, känslostyrt vattentecken. Människor med Solen i Fiskarna är ofta konstnärssjälar och väldigt ödmjuka i sin personlighet. Detta gör att man kan ha en längtan efter att välja någon som har lite mer kraftfulla egenskaper, men som ändå förstår ens känslighet. Fiskarna är även ett tecken som kan överröstas av andra starka tecken och planetplaceringar och det kan vara så i ditt horoskop. Dina första fruar var båda födda i Lejonet och din nuvarande fru i Tvillingarna så det finns en dragning till eld/luft hos dig. Jag skulle tro att det beror på att du i ditt födelsehoroskop har planeter i tecken med eld/luft-karaktär och att det är det som får dig att dras till likasinnade. Fiskarna är ett föränderligt tecken, så är även Tvillingarna och de kommer ofta bra överens. Fiskarna är känsliga och Tvillingarna mer intellektuella men de brukar trivas bra tillsammans. Lycka till!
Helena-Magdalena

 

Du missar väl inte Helena-Magdalenas nya kurs i astrologi? Mer information hittar du här!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.