Mer medial som gravid? Pierre svarar!

Marie undrar om hennes ökade medialitet kan bero på att hon är gravid, eller om det är barnet som har en medial gåva. Hon vänder sig till Pierre Hesselbrandt för att få svar.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Hej Pierre!

Jag undrar om du kan reda ut detta: Jag upplever så otroligt mycket mer från andevärlden, varsel bland annat, nu när jag är gravid, än vad jag gjorde tidigare. Kan vi kvinnor se mer när vi är gravida? Eller plockar jag upp barnets andliga förmåga? Tack för en underbar frågespalt!
Marie

Pierre svarar:

Hej Marie! Denna fråga har jag fått av flera gravida. Svaret är att graviditeten ofta bidrar till ökad medialitet och medvetenhet. Och kärleken från ditt barn och kontakten mellan er är oslagbar i det vackra hänseendet. Så det är troligen en fin mix. Men jag tror även att ditt barn kommer vara medialt under uppväxten. Allt gott till dig och barn.
Kram Pierre

 

Vill du också ställa en fråga till Pierre? Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Egmont Publishing, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 

Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.