Fråga Pierre: Varför vibrerade möblerna i vår lägenhet?

För många år sedan upplevde Linda och hennes blivande man att möblerna i deras lägenhet vibrerade och vid ett tillfälle skakade hela sängen. Än idag undrar Linda vad det var som egentligen hände. Pierre Hesselbrandt berättar vad han tror.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Getty Images

Sängen skakade och möbler vibrerade

Hej Pierre!

Året 2002–2003 upplevde jag och min blivande man att det ”spökade” i vår dåvarande lägenhet. Först var känslan som om lägenheten föll, som ett fritt fall. Sedan började bokhyllan och andra möbler vibrera.

En gång vaknade jag av att det var som om någon stod och skakade sängen jag sov i. Samtidigt hörde jag röster som sa något som: ”Hon sover fortfarande.” Jag var själv hemma då min sambo var på jobbet. Jag såg ingen i lägenheten.

Vi vande oss och bytte sedan lägenhet med en kvinna som en dag ringde mig och frågade vad det är som försiggår i lägenheten. Möbler flyttades och hon hade påverkats så pass att hon tvingats gå till en läkare för att få hjärtmedicin.

Vad var det som hände i vår gamla lägenhet?

Varma hälsningar Linda

Pierre Hesselbrandt svarar:

Hej Linda.

Det jag får till mig är att det var en portal på sidan av lägenheten och där samlades mycket energier. Så stackars hon som tog över lyan, hon måste ha känt av mycket.

Det krävs en del för att stänga en portal och den kan ibland öppnas ändå.

Japanerna och andra människor i Asien bygger sällan hus på energifyllda platser, men vi svenskar bryr oss sällan om det. Brist på kunskap kanske. Jag tror även din medialiet ökade då, men just nu känns det som du har pausat den lite, fast den vill komma igång snart igen. Kanske möts vi på en kurs.

Allt gott till dig!

Kram Pierre

Ställ din fråga till Pierre Hesselbrandt

Fråga Pierre om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Pierre-1080x1350.jpg

Skriv till Pierre:

Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07, Malmö.

Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se

Försök hålla din fråga kort.

Mer information om Pierre finns på: allroundspirit.com

 

Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.