Benny Rosenqvist: Våga tro på det du får till dig

Mette har fått upp ögonen för sin andliga sida och har fått många tecken och insikter. Hon frågar om det kanske är så att alltihop bara är inbillning. Benny ger henne svar.

Foto: Shutterstock

Hej Benny! Jag har så mycket inom mig och jag ska försöka skriva kortfattat men ändå så du förstår. För cirka två år sedan var jag stressad och mådde dåligt. Min dotter kom hem med boken ”The Secret”, och jösses – det var som att allt föll på plats. Jag fick till mig så mycket. Jag blev vägledd att köpa änglakort, vilket är det bästa jag gjort! Jag började meditera och läste mig till änglakontakt. Jag blev vägledd till att ta en reiki-behandling. Där fick jag veta att jag är en gammal själ som är känslig, att jag har en indian med mig, plus min mormor som jag aldrig träffat. Jag blev stolt över att jag har en indian med mig, som jag efter tillåtelse får kalla Cherokee. När jag har läst om gamla själar så stämmer det på mig. Änglakorten visade att jag är en ljusarbetare; jag får ofta hjälpa människor i min vardag. Och det är jag så tacksam över! Har jag kontakt med guider och änglar? Eller inbillar jag mig allt detta? Jag vill få en bekräftelse på att jag är på rätt väg. Hoppas att du Benny kan svara mig. Tack för en underbar tidning och tack för att jag får mejla dig.
Mette

Benny svarar:
– Du har fått så oändligt många tecken. Nu ska du börja lyssna ordentligt till dem! Varför tror du att du känner så stor tacksamhet? Jo, just för att allt är så självklart; du har kontakt med andevärlden och du får hjälp av både änglar och guider. Tveka inte nu, utan lita på det du har fått till dig. Hur mycket ska du behöva få till dig för att tro på att det är sant? Du är minsann på rätt väg. Och du har jobbat länge för det. Jag blir lite generellt frågande inför dina frågor. Vi människor behöver visst bevis på bevis för att våga tro på oss själva. Emellanåt blir andarna på Andra sidan lite trötta på oss, för att vi inte redan har förstått och vågat börja lita på de tecken de skickar. Lycka till!
Kram Benny

 

Vill du fråga något om andlighet?
Skicka då din fråga till Benny@tidningennara.se och döp ditt mejl till ”Fråga Benny”. Vi kan inte garantera att alla som skriver till tidningen kommer med. Det kan också dröja innan din fråga kommer in i tidningen!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.