Annas djurkommunikation: Hästen Hera gillar rutiner

Anna Strandlind är mediet och friskvårdsinstruktören som har djuren extra nära hjärtat. Hon brinner för att hjälpa djurägare förstå sina husdjur bättre med hjälp av djurkommunikation! Här får Annica veta vad hennes häst Hera har att berätta.

Text: Anna Strandlind
Foto: Privat

Hera vill ha rutiner och lugn

Hera älskar att visa upp sig och synas! Känns som hon tävlar för hon visar mig en sådan plats. Hon är trygg och vill arbeta, positiv och vill gärna göra rätt. Jag upplever det som att hon är en ”enmanshäst” mer på grund av att alla inte kan rida henne ”rätt”. Hon totalt älskar sin ägare Annica!

Annica har en tjej med sig också ibland som sitter på Hera. Hon berättar att hon saknar en äldre häst som inte finns längre, de har gått i samma hage förut. Hon berättar att hon älskar att dra eller jag ser två remmar – tömkörningsremmar kanske – eller att hon vill dra mer säger hon. Det är kul!

Hon visar mig två byggnader ihop och kan tänka sig att vara i den andra delen, jag förstår inte riktigt men det ger sig, haha!

Något med höger bakben? Skav, går emot, vet inte vad hon menar riktigt. Hon har inte ont, så det är bra. Hon vill gärna ha rutiner och ett lugn. Denna häst känns så harmonisk och mår gott. Hon älskar att de gör så roliga saker ihop och hon vill gärna ”dra” mer uttrycker hon.

 

20210603-Djurkommunikation.jpg

 

Ägaren Annica svarar:

Ja, det stämmer, hon tävlar och visar upp sig. Hera är trygg och väldigt arbetsam. Hon kan bli lite ”frustrerad” om hon inte vet exakt vad hon ska göra så man får rida henne tydligt och hon är så positiv. Ja, hon är mer en enmanshäst. Det är min dotter som är med och sitter på henne ibland.

Vad glad jag blir att hon tycker om mig så mycket! Jag älskar verkligen denna häst! Det är sant med den äldre hästen du beskriver. Hera gick med henne i samma hage förut och den hästen var ledare men dog för ett halvår sedan.

Jag förstår precis vad du menar med att hon vill dra! Haha! Jag har en kvinna som tömkör henne och hon är superduktig på det enligt henne och jag gör inte det så ofta men tänkt att jag ska ta tag i det mer, det ska jag göra nu!

Byggnaderna förstår jag också, det finns andra boxar i den delen och jag har funderat på att flytta henne till den andra delen av byggnaden! Men så bra! Då vet jag. Höger bakben slår hon emot ibland med det andra benet så jag har skydd på henne så det stämmer exakt.

Ja, hon behöver rutiner och ett lugn. Vad glad jag blir att hon mår så gott och vi har så roligt ihop. Tack Anna, jag förstod precis allt det du fick till dig utav Hera!

Vill du också ha hjälp att förstå ditt djur bättre?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla:
djurkommunikation@tidningennara.se

Skicka brev till:
Djurkommunikation, Story House Egmont, Tidningen Nära, 205 07 Malmö.

Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.