Mediet Anna målar med hjälp av änglarna: ”Tavlorna sprider kärlek och lycka!”

Att skapa och vara kreativ utvecklar vår kontakt med oss själva och vår förmåga att lyssna inåt. Mediet Anna Strandlind skapar vackra tavlor, målade med hennes intuition och med hjälp av änglarna. Det gör att tavlan hamnar hos rätt person. Här delar hon med sig av sina bästa tips, om du också vill börja måla intuitivt!

Text: Paulina Holkenberg, Anna Strandlind
Foto: Privat

Förutom att jobba som medium, djurkommunikatör, coach och friskvårdsinstruktör ägnar sig Anna Strandlind också åt intuitivt målande. Intresset för konst, vackra bilder och allt det som väcker själen har alltid funnits. Anna har studerat en del konst, men har hittat sitt eget sätt att skapa på, med hjälp av intuitionen.

– Jag tänder alltid ljus och mediterar innan jag börjar måla. Jag fokuserar på andningen och att slappna av och plockar fram glädjen

LÄS ÄVEN: Din skyddsängel är alltid med dig – så ber du om hjälp

– Jag ler och tar emot det högsta, goda ljuset. Jag ber alltid änglarna som är hos mig om inspiration och vägledning i mina tavlor. Änglarna hjälper mig också att hitta rätt ägare så att mitt alster förgyller deras liv.

Tar hjälp av änglarna för att måla

Anna berättar att det hänt flera gånger att hon får upp ett namn när hon målar intuitivt och att det sedan blir en person med det namnet som tavlan hamnar hos.

– Eller att jag får till mig att personen exempelvis älskar fjärilar. Det visar sig ofta stämma.

När Anna jobbar är alla sinnen närvarande och de vägleder henne i målandet. Alla målningar är unika och kanaliserade till just den personens högsta jag.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

– Jag ger även änglahealing till varje tavla och det kan man känna om man placerar sina händer cirka fem centimeter från tavlorna. Tavlorna sprider kärlek och lycka!

– När jag målar är jag öppen för allt och släpper all prestige. Detta är bra att öva på för alla kan leka med färg, men att ge sig hän och att släppa taget kan ibland vara lite svårare.

Tips till dig som vill börja måla intuitivt

  • Lägg fram färger och en duk, gör i ordning allt innan så det är lätt att sätta i gång.
  • Slappna av och tänd ljus, be änglarna komma till dig, le och njut.
  • Ha kvar den goda känslan av lugn, glädje och lekfullhet.
  • Ta den färg du dras till först.
  • Ta exempelvis penseln, en svamp eller använd dina fingrar att måla med, gå bara på känslan, ha roligt!
  • Du kan gärna blunda om du vill och bara låta dina fingrar eller det du har som redskap svepa i olika mönster på duken med den färg eller färger du valt. Du kanske väljer cirklar, trianglar eller streck. Bara lär känna färgerna och få en känsla att måla utan krav.
  • Därefter kan du börja att blanda lite färger med extra vatten i eller kanske ha tjockare färg. Lek dig fram. Det finns inget rätt eller fel.
  • Fortsätt sedan att utveckla ditt sätt att måla, du är unik så lek dig fram, det handlar om att släppa taget, våga lita på din intuition och ge dig hän. Du utvecklas hela tiden och hittar nya roliga sätt att måla på. För mig är detta en stor del i min mediala utveckling, för jag använder mig av alla mina sinnen och släpper kontrollen. Njut och ha kul!

För mer information eller om du vill beställa en tavla, kontakta Anna på: info@inreframgang.com

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.