6 smarta tips innan du kontaktar Anna-Lena Vikström

Anna-Lena Vikström är medium, sierska och en andlig profil i tidningen Nära. I varje nummer är det flera av våra läsare som får hjälp med att hitta sina försvunna saker. Här får du 6 tips på vad som kan vara bra att veta innan du kontaktar Anna-Lena!

Text: Madeleine Walles
Foto: Shutterstock

Vad gör man när ens käraste ägodel är försvunnen och man letat överallt? En sista utväg kan vara att kontakta en sierska. Anna-Lena Vikström har hjälpt Nära-läsare i flera år med att få tillbaka sina försvunna saker! 

Det är väldigt många som hör av sig till Anna-Lena om försvunna saker. Därför kan det vara bra att tänka på dessa tips innan du väljer att kontakta henne:

1. Ha inte ett foto framför dig som du tittar på eller en sak som liknar det du tappat, för då är detta hon ser.
2. Ha inte mycket rörelse eller ljud omkring dig som splittrar din uppmärksamhet, för du behöver tänka på det du tappat. Det blir ett mentalt spår som Anna-Lena sedan följer.
3. Leta efter dina smycken mellan klädesplaggen i garderoben. Där brukar de finnas när vi gömt undan dem!
4. Leta i väggar eller i golv efter pengarna du gömde innan du åkte på semester. Ett säkert tips!
5. Tänk på att katter rymmer i mars, även om de är innekatter. Lusten kan drabba även den lugnaste lille misse så det är viktigt att öronmärka dem.  
6. Anna-Lena väljer av etiska skäl att inte se saker som du vet är stulna.

Kontakta Anna-Lena

Skicka brev till:
Tidningen Nära
"Anna-Lena" 
Egmont Publishing AB
205 07 Malmö
Skriv även ditt telefonnummer! Anna-Lena behöver personlig kontakt. De frågor som sedan besvaras publiceras i tidningen Nära.

Mejla till:
anna-lena@tidningennara.se
Döp mejlet till "Anna-Lena".
Skriv även ditt telefonnummer! Anna-Lena behöver personlig kontakt. De frågor som sedan besvaras publiceras i tidningen Nära. 

Ring:
054 - 190 111
Telefontid tisdag, onsdag och torsdag mellan 9.00 - 10.00. Det kostar 150 kronor. 

Läs mer om Anna-Lena här! 

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.