Ärkeängel Haniel hjälper dig upptäcka dina gåvor – så ber du om hennes hjälp

Varje ärkeängel har sitt ”specialområde” där den kan finnas för dig. Ängeln Haniel har ett särskilt band till kvinnor och känsliga personer. Hon hjälper oss också att ta vara på vår talang.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Ärkeängel Haniel, vill jag påstå, styr över månen och dess andliga påverkan. Hennes energi och namn betyder ”Guds glans” och hon har en ljus aura när hon visar sig för oss människor.

Det är viktigt, som alltid, att ha tillit och tro på att änglarna är med dig när du ber dem komma. Du kan be en specifik ärkeängel komma till dig, för varje ärkeängel har ett ”specialområde” kan man säga.

LÄS ÄVEN: Stärk din aura med änglarnas hjälp

Haniel hjälper oss att öppna vårt tredje öga och ta vara på våra talanger och gåvor. Hon har ett speciellt band till kvinnor och känsliga människor. Hon kan hjälpa oss att hitta balansen.

Jag upplever henne som en mångudinna med kraft. Jag brukar meditera vid fullmånen och be henne komma och hjälpa mig. Föreställ dig en rosafärgad, ljus energi stråla runt omkring dig när du mediterar eller bara vill att hon ska komma. Hon ser våra talanger och ger oss vägledning i våra drömmar.

Ibland ser vi inte vår egen förmåga. Tillkalla Haniel så sätter hon sitt ljus och sin kraft på just detta, så att vi själva kan sända ut signaler om det vi kan och har som gåvor. Bara be henne hjälpa dig att upptäcka dina förmågor. Hon hjälper också kvinnor i klimakteriet och vid menstruationscykler, så bara be henne komma om du har sådana problem.

LÄS ÄVEN: Lär dig tolka änglanummer

Vi alla har en inre gudinna, även män. Den uttrycker sig i styrka och fokus, det som Haniel vill stärka hos oss människor. Hon är också ”magisk” och kan hjälpa dig att komma kontakt med månen och dess magi. Hon hjälper oss bli medvetna och se klarare i våra liv. En sorts klarsynthet.

Haniel vill verkligen tjäna oss människor, så tveka inte att be henne om hjälp. Allt sker inte på en gång utan ”rytmiskt”, som en återkommande våg. Om du lägger dina kristaller, stenar och änglakort för rening under fullmånen, så be Haniel att välsigna dem. Du stärker då din intuition.

Be på ditt sätt, och du blir hörd. Hon finns för oss alla! Varför inte förbereda en stund vid nästa fullmåne och låta denna kraftfulla ängel komma till dig. Det kan bli magiskt!

 

Varma ”gudinnekramar” från mig!

Anna

 

LÄS ÄVEN: Så gör du en änglaceremoni - lär dig känna igen änglarnas energi

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.